Simona Ionescu / Redactor Șef

Celine Dion are probleme teribile. Toată lumea e îngrijorată. Ultimul anunț

Celine Dion are probleme teribile. Toată lumea e îngrijorată. Ultimul anunț
Lumea e cu ochii pe Celine Dion de mult timp, și nu doar pentru a-și vâna concertele. Oamenii sunt îngrijorați de cât de slabă a ajuns vedeta. E numai piele și os, și e așa de multă vreme. Acum, fanii au motive în plus de îngrijorare.

Toată lumea este îngrijorată de ceea ce se întâmplă cu Celine Dion.  Cântăreaţa tocmai a anunţat că și-a anulat primele reprezentaţii ale noului ei spectacol. Acestea erau programate în Las Vegas şi urmau să înceapă în luna noiembrie. Vedeta a invocat motive de natură medicală, informează AFP.

Astfel, spectacolele programate în intervalul 5 – 20 noiembrie, precum şi cele din perioada 19 ianuarie – 5 februarie 2022, au fost suspendate. „Îmi pare foarte rău că îi dezamăgesc pe toţi fanii care plănuiseră să vină în Las Vegas”, a scris artista canadiană într-un mesaj online. Cântăreaţa canadiană speră că turneul ei va putea fi reluat începând din 9 martie 2022.

Celine Dion are probleme, este grav bolnavă

„Trebuie să mă concentrez acum asupra sănătăţii mele…Vreau să mă refac cât mai repede posibil”, a declarat vedeta canadiană într-un comunicat publicat pe reţelele de socializare.  Celine Dion suferă de „spasme musculare severe şi persistente”, după cum a mărturisit. Acestea o împiedică să urce pe scenă pentru a participa la repetiţii.

Încă din 2019 au început semnele de întrebare vizavi de sănătatea vedetei. Totul, după ce a fost surprinsă în Paris, extrem de slabă. Fizicul ei nu s-a ameliorat, de atunci. Din contra. Vedeta are 53 de ani. Veștile îngrijorătoare despre Celine Dion vin chiar înainte ca lungmetrajul Aline, regizat de Valerie Lemercier şi considerat un film biografic inspirat din viaţa şi cariera cântăreţei originare din Quebec, să fie lansat în cinematografe în luna noiembrie.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre