Simona Ionescu / Redactor Șef

Celine Dion, prima apariție publică după trei ani. Vedeta a fost văzută la un meci de hochei. Iată cum arată!

Celine Dion, prima apariție publică după trei ani. Vedeta a fost văzută la un meci de hochei. Iată cum arată!
Celine Dion, în vârstă de 55 de ani, și-a făcut prima apariție după mai bine de trei ani la un meci de hochei în Las Vegas.

Cântăreața iubită de toată omenirea, Celine Dion, a salutat jucătorii și fanii la meciul dintre Montreal Canadiens și Vegas Golden Knights din Las Vegas. Artista a arătat bine într-un trening bej, cu o vestă albă și adidași de aceeași culoare.

A salutat jucătorii și fani în vestiare, după meci

În luna mai, turneul lui Celine a fost anulat după ce a fost ținută pe tușă din cauza unei afecțiuni neurologice numită sindromul persoanei rigide. În imaginile postate pe internet, Celine părea să fie foarte bine dispusă în timp ce saluta jucătorii și fanii în vestiare, după meci. „Este o mare onoare să te cunosc. A fost o noapte incredibilă”, i-a spus Celine antrenorului Martin St. Louis în franceză.  De asemenea, ea a fost auzită dându-le sfaturi jucătorilor de hochei: „Rămâneți sănătoși, puternici. Faceți ceea ce știți să faceți cel mai bine”.

Celine a anunțat diagnosticul în decembrie

Câștigătoarea premiului Grammy a anunțat că a fost diagnosticată cu sindromul Moersch-Woltman în 2022. Afecțiunea, numită și Sindromul Persoanei Rigide (SPS), este o boală neurologică rară care dă spasme musculare dureroase. „Îmi pare foarte rău că vă dezamăgesc pe toți încă o dată. Muncesc din greu pentru a-mi recăpăta forțele, dar turneele pot fi foarte dificile chiar și atunci când ești 100%.

Nu este corect față de voi să tot amânăm spectacolele și, chiar dacă mi se rupe inima, este mai bine să anulăm totul acum până când voi fi cu adevărat pregătită să revin pe scenă. Vreau să știți cu toții că nu mă dau bătută și abia aștept să vă revăd!”, a scris Celine când și-a amânat concertul.

Celine Dion, prima ieșire după trei ani. Sursă foto: Daily mail

Familia luptă din răsputeri să-i aline durerea

Sora cântăreței, Claudette Dion, în vârstă de 74 de ani, a declarat acum că artista este devastată, la fel ca și familia cântăreței care nu poate face mare lucru pentru a-și ajuta sora „puternică” sau pentru a-i „alina durerea”. „Ea face totul pentru a se recupera. Este o femeie puternică. Este o boală despre care știm atât de puține lucruri.

Există spasme – sunt imposibil de controlat. Știți cine sunt oamenii care sar adesea în sus în timpul nopții din cauza unei crampe la picior sau la gambă? Este un pic așa, dar la toți mușchii. Nu putem face mare lucru pentru a o sprijini, pentru a-i ușura durerea”, a spus Claudette pentru Hello Canada.

Linda și soțul ei s-au mutat în locuința cântăreței

Cealaltă soră a lui Celine, Linda și soțul ei s-au mutat în casa cântăreței din Las Vegas pentru a o îngriji. „Este reconfortant pentru noi toți să îi avem lângă Celine”, a mai spus Claudette. Aceasta a adăugat că, în ciuda faptului că a lucrat cu „cei mai buni cercetători din domeniu”, Celine nu a înregistrat prea multe îmbunătățiri în ceea ce privește sănătatea ei.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre