Simona Ionescu / Redactor Șef

Cezar Ouatu, dezvăluiri din culisele Eurovision România: „Dezamagit total… Nu ne calificăm!”

Cezar Ouatu, dezvăluiri din culisele Eurovision România: „Dezamagit total… Nu ne calificăm!”
Cezar Ouatu a încercat din nou să ajungă pe marea scena a Eurovision, însă nu s-a calificat la preselecții.

Cezar Ouatu nu a reușit să treacă de preselecțiile Eurovison România pentru a ajunge la marea competiție a cântecelor organizată în Italia, anul acesta. Ouatu ne-a reprezentat țara în 2013, însă a reușit să se califice pe locul 13, cu doar 65 de puncte.

Piesa „Its my life”, interperată într-un mod original la vremea aceea de românul nostru, a stârnit multe comentarii. Pe lângă faptul că piesa a fost interpertată „pe două voci” de tenor, el a s-a prezentat îmbrăcat în rochie pe marea scenă. Apariția controversată a fost judecată aspru de publicul din România, însă în următoarea ediție a Euriovision, concursul a fost câștigat de Conchita Wurst, un bărbat îmbrăcat în rochie.

La ediția 2022, interpretul de operă a prezentat juriului piesa „For everyone” însă aceasta se pare că nu a fost pe gustul lor.

În consecință, Cezar Ouatu a transmis un mesaj tranșant pe Facebook:

„Mulțumesc pt. susținerea la Eurovision Romania !!!
Sincer, ma simt mai usurat ca s-a oprit totul aici, ca am iesit din tot acest circ social media si nu numai, contrar răutăților gratuite din partea unor “fani” cum ca totul e blat, ca eu voi câștiga datorita unor relatii de prietenie cu cei din juriu etc …
Iată dragilor că am fost doar o parte interesantă, care a dat bine la număr, intr-o selectie nationala eurovision extrem de slaba din toate punctele de vedere pt mine!!!
Acest val al “tineretului” din finala ma bucura si era clar de la inceput ce-si doreau cei din delegatia TVR1 l, dar ma amuzam copios oarecum cand vedeam acele valuri de hate la adresa mea si nu numai !!!
A fost o experienta personala foarte frumoasa!
#ForEveryone cu siguranță va continua să răsune in concertele mele din toată lumea!
Mulțumesc Mihai Alexandru !
Dezamagit total in schimb de ceea ce se va intampla la Torino!!!
O sa las aici scris … cu tot dragul pt. artistii finalisti, noi nu ne vom califica pt. a 4 a oara in marea finala de la Torino, intr-un an in care sunte deja piese foarte bune din partea celorlalte tari, artisti carismatici, personaje in adevaratul sens al cuvantului!!!
P.S. Parerea mea umilă este ca la eurovision nu este vorba doar despre voce si piesa , ci si despre carisma, show si cat de capabil esti sa cuceresti publicul acolo, nu aici!!!
Mulțumesc! Muzică, nu zgomot”, a transmis artistul.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre