Simona Ionescu / Redactor Șef

Chef Florin Dumitrescu a dat dimineață nas în nas cu un leu foarte dulce

Chef Florin Dumitrescu a dat dimineață nas în nas cu un leu foarte dulce
Luna august a început cum nu se poate mai frumos pentru chef Florin Dumitrescu, care și-a serbat ziua de naștere. Familia și prietenii s-au întrecut pe sine, iar la un asemenea tort nu s-ar fi așteptat nimeni.

Chef Florin Dumitrescu a împlinit 37 de ani pe 1 august, iar familia și prietenii i-au făcut cea mai frumoasă zi. Dimineață a fost trezit de soție și copii cu cel mai tare tort.

„E tortul pe care l-au ales fetele pentru el. Cel mai leu”

Familia de leuți l-a felicitat pe „cel mai leu”. Sursă foto: instagram

 „La mulți ani, iubitule! Ești Tot și chiar mai mult!”, a fost declarația de dragoste pe care frumoasa lui soție i-a făcut-o pe contul de socializare, impresionându-l.

Surpriza a început însă de la primele ore ale dimineții, când fetele alături de mama lor l-au surprins cu un tort cu totul și cu totul special, având deasupra o familie de leuți. „E tortul pe care l-au ales fetele pentru el. Cel mai leu”, a mai spus soția celebrului bucătar.

Nu există aniversare fără schimbare de look

Tot de ziua lui, chef Florin Dumitrescu a mers la stilist, unde și-a schimbat look-ul și a fost tratat așa cum se cuvine.

După ce s-a făcut frumos, Dumitrescu a mers la filmările de la Master Chef România, unde prietenii Bontea și Scărlătescu l-au așteptat cu alte surprize. Având o voce frumoasă, așa cum știe toată lumea, Bontea i-a și cântat într-un scurt video, postat pe contul de socializare.

Tort special și la emisiunea „Vocea României”

Dumitrescu a primit și un delicios tort de la prietenii de la Vocea României!

Nici prietenii de la „Vocea României” nu au uitat de aniversarea lui Florin Dumitrescu și i-au trimis un tort de toată frumusețea, cu bezele, ciocolată, mure și căpșuni.

Bucătarul le-a mulțumit printr-un mesaj și le-a făcut poftă fanilor cu desertul postat pe contul de socializare. Felicitări și urări au venit de la cei mai buni prieteni.

Echipa de filmări de la Master Chef România l-au trimis însă la locul său, chiar de ziua de naștere. „Uitați-vă și voi ce îmi fac chiar de ziua mea. Nu mă lasă să fac nici o glumă”, a spus Florin Dumitrescu râzând, într-un scurt video pe contul de socializare.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre