Tortul de morcovi combinat cu cremă de brânză, rețeta care face furori

Un singur cuvânt: fabulos. Nu degeaba, internauții s-au îndrăgostit de această rețetă de tort de morcovi care e deopotrivă și tartă cu brânză. Le conține pe ambele rețete, tort de morcovi și tartă de brânză. Aceasta ar putea fi cea mai bună combinație din lume, două prăjituri delicioase într-una singură. Și, bonus, rețeta se prepară extrem de ușor.
View this post on Instagram
Ingrediente pentru amestecul de cheesecake:
Pentru amestecul de carrot cake:
Pentru glazură (opțional):
Amestecați crema de brânză cu ouăle, îndulcitorul sau zahărul, vanilia și amidonul de porumb. Trebuie să fie totul bine omogenizat.
Pentru amestecul de tort de morcovi, separat, amestecați ouăle, laptele, îndulcitorul și vanilia. După ce se omogenizează, adaugați făina și praful de copt. Omogenizați și adaugați, în final, morcovul ras și, opțional, o mână de fructe uscate.
Turnați amestecurile în tava de copt tapetată cu hârtie, intercalând linguri de fiecare din cele două compoziții. Pentru aceste cantități e ideal să folosiți o formă rotundă de aproximativ 18 cm diametru. Coaceți prăjitura în cuptorul preîncălzit la 180°C pentru aproximativ 40 de minute sau până când centrul nu mai este lichid. Lăsați să se răcească, apoi acoperiți cu glazură. Aceasta se prepară amestecând pur și simplu ingredientele.
Sursa: Instagram
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook