Simona Ionescu / Redactor Șef

Chef Florin Dumitrescu a spart gheața după ce s-au anunțat noii jurați „Chefi la cuțite”. „Voi fi alături de fratele meu Cătălin Scărlătescu…”

Chef Florin Dumitrescu a spart gheața după ce s-au anunțat noii jurați „Chefi la cuțite”. „Voi fi alături de fratele meu Cătălin Scărlătescu…”
Fanii emisiunii „Chefi la cuțite” nu sunt deloc încântați de faptul că Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea au fost înlocuiți. Iată prima reacție a lui Florin Dumitrescu.

Producătorii competiției Antena 1 au decis că în locul celor trei prieteni Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea să vină patru noi jurați în familia „Chefi la cuțite”. Care e părerea lui Florin Dumitrescu.

La scurt timp după ce s-a aflat cine sunt cei patru noi jurați ai emisiunii „Chefi la cuțite”, fanii lui Florin Dumitrescu i-au trimis bucătarului mesaje după mesaje. Unul dintre internauți a menționat că „o să ne fie dor de voi. Emisiunea devine banală”. Un alt fan nu înțelege de ce în noul sezon sunt patru jurați și nu trei ca până acum. „Azi, Antena 1 a rupt secretomania și ne-a dezvăluit cine sunt cei 4 viitori chefi. Sincer, nu îmi place niciunul, pentru că nu cred că vor emana carisma pe care o emanați voi. Și de ce sunt patru nu înțeleg”, a spus acesta.

„Au pierdut enorm cei de la Antenă”

Un alt internaut a spus răspicat că Antena a pierdut foarte mult de când cei trei prieteni bucătari nu mai fac parte din emisiune. Pentru că nu se ridică nimeni la nivelul celor „trei magnifici”. „Chef…. dragul meu, frumosul meu, unul dintre cei ”trei magnifici”, așa cum cu drag și respect îmi plăcea să vă spun, n-am pierdut niciun sezon cu voi trei, ca să aflu azi că nu mai sunteți în emisiunea mea preferată…

Pe care sigur nu o voi mai urmări… Dar, cel mai important e să fii sănătos și fericit cu familia frumoasă pe care o ai, și…să ne dați de veste, unde veți fi voi, voi fi si eu și ca mine, mulți fani ai voștri…au pierdut enorm cei de la Antenă, n-au știut să vă păstreze”, au fost cuvintele fanului.

Împreună, la bine și la greu… Sursă foto: Instagram

Ce reacție a avut Florin Dumitrescu

După ce a văzut părerile fanilor, Florin Dumitrescu a transmis la rându-i un mesaj pe contul de socializare, în care le-a explicat acestora că vede tot ce se întâmplă, dar nu vrea să reacționeze întotdeauna pentru că… așa a fost educat.

„Voi fi alături de fratele meu Cătălin Scărlătescu pe 13 decembrie la o lansare importantă pentru familia noastră!”

„Gânduri de azi: salut cu respect ziua de luni, trezit cu noaptea în cap și ambiție cât să ajungă încă vreo 30 de ani de acum încolo. Dacă nu răspund, nu înseamnă că nu văd. Dacă văd, nu înseamnă că trebuie să reacționez. Dar gândul meu e bun și pașnic, pentru că așa am fost educat! Am gustat azi dintr-o lecție frumoasă a ospitalității alături de proprietarul de la Ublo, un loc drăguț, cu un om fain la butoane.

Încă mă gândesc cum să fac să recuperez niște datorii, mai ales că vin sărbătorile! Voi fi alături de fratele meu Cătălin Scărlătescu pe 13 decembrie la o lansare importantă pentru familia noastră! Sănătate vouă și nu uitați: Gătește cu mine și Românește. Punct și de la capăt sunt în promoție. Mulțumesc”, a fost postarea lui Florin Dumitrescu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre