Simona Ionescu / Redactor Șef

Cum se depozitează corect untul. Sfat uimitor de la chef Florin Dumitrescu. Și un anunț surpriză

Cum se depozitează corect untul. Sfat uimitor de la chef Florin Dumitrescu. Și un anunț surpriză
După ce au renunțat la emisiunea „Chefi la cuțite”, chefii Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu și-au văzut fiecare de treabă. Dumitrescu le face o surpriză fanilor.

Recent, pe contul său de socializare, într-o sesiune de întrebări și răspunsuri, Florin Dumitrescu le-a spus fanilor săi că urmează să fie văzut alături de prietenii săi, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu pe online.

Cum se aduce untul la temperatura camerei

Chef Florin Dumitrescu a stat de vorbă cu fanii săi și le-a răspuns la orice întrebare. Printre altele, bucătarul a vorbit și despre cel mai bun mod în care se depozitează untul. „Se depozitează în frigider. Poți să îl aduci la temperatura camerei prin câteva trucuri, de exemplu umpli un pahar sau o cană cu apă fierbinte și după aceea acoperi untul cu el. Sau, pur și simplu, îl scoți mai devreme din frigider. Dar se ține în frigider”, a fost sfatul bucătarului. Probabil că nu s-a gândit că gospodinele știu aceste trucuri și a uimit fanii.

Florin Dumitrescu le pregătește o surpriză fanilor. Sursă foto: Faceboook

Nu mai vrea să audă de televiziune

Întrebat când apare pe sticlă, Florin Dumitrescu a spus că nu se gândește la așa ceva, dar urmează să fie văzut în online, alături de prietenii săi, Bontea și Scărlătescu. „Ne gândim să facem ceva împreună în online. Dar momentan, vrem să nu ne vedem o perioadă”, a glumit bucătarul.

Când a fost ultima dată pe stadion

Pentru că este un mare iubitor de fotbal, Dumitrescu obișnuia să meargă pe stadion, dar recunoaște că n-a mai pus piciorul de când juca Lăcătuș și Rădoi. Ce echipă preferată are? „Îmi este mult mai ușor să răspund cu Inter. Fotbalul românesc pentru mine a însemnat și înseamnă Steaua.

Dar oficial vă spun că nu știu care este Steaua și nu pot să mă pronunț că unii au dreptate și alții nu. Eu am mers pe Ghencea când juca încă Lăcătuș, am fost la meciuri când juca Rădoi, am fost la meciuri când juca Stanciu. Și de atunci nu am mai fost”, s-a destăinuit Dumitrescu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre