Simona Ionescu / Redactor Șef

Iulia Albu, reacție necontrolată la America Express. Fanii susțin că iubitul a fost de vină pentru comportamentul vedetei

Iulia Albu, reacție necontrolată la America Express. Fanii susțin că iubitul a fost de vină pentru comportamentul vedetei
Iulia Albu a suportat eroic tot ce i s-a întâmplat în America Express, dar a avut un moment în care a avut o reacție necontrolată.

Iulia Albu și-a asumat reacția necontrolată pe care a avut-o în America Express, când a ajuns la o școală unde aveau o serie de probe de îndeplinit. Vedeta a țipat la copii, apoi i-a rugat pe producători să nu difuzeze aceste imagine.

Producătoarea emisiunii, Mona Segall a difuzat totuși reacția necontrolată a Iuliei Albu, iar vedeta nu a avut nimic de comentat. Fosta soție a designerului Mihai Albu și Mike, iubitul ei au ajuns în prima zi din Ecuador la o școală unde au avut de învățat imnul Kichua, precum și numerele de la 1 la 10. Extrem de stresată și nervoasă din cauza disputelor cu Mike în drum spre școală, Iulia a țipat la copii, iar aceștia s-au speriat și au ieșit din clasă.

„Ea a făcut o adevărată criză de nervi, a fost o descărcare emoțională”

„Au intrat într-o școală, într-o sală de clasă, unde aveau de făcut o probă. Iulia venise deja făcută un car de nervi pentru avusese o zi grea, iar în clasă și-a pierdut cumpătul și a început să urle la copii. Săracii, s-au speriat și au plecat. Ea a făcut o adevărată criză de nervi, a fost o descărcare emoțională de la lipsa mâncării, a somnului, a dușului, a alergatului continuu.

După ce s-a calmat, Iulia și-a dat seama că a greșit și i-a rugat pe producători să nu dea momentul pe post. Mona Segall nu a acceptat în primă fază însă, după ce a văzut imaginile, și-a dat seama că Iulia și-ar atrage un val uriaș de hate și a decis să o protejeze. Astfel, imaginile nu vor fi difuzate”, a spus o sursă pentru Cancan.

Fanii sunt că Iulia și-a ieșit din minți din cauza iubitului Mike

„Un moment care nu mă reprezintă, nu îmi face cinste, dar pe care mi-l asum. Nu voi căuta scuze”

După ce imaginile au fost difuzate, Iulia Albu a transmis un mesaj pe rețeaua de socializare, în care a recunoscut că a avut un comportament care nu i-a făcut deloc cinste, pe care îl regretă. „Nu am putut să scriu până acum nimic despre acest subiect, și, sincer, nici acum nu îmi este ușor să o fac. În seara aceasta va fi difuzat la @americaexpressromania un moment care nu mă reprezintă, nu îmi face cinste, dar pe care mi-l asum.

Nu voi căuta scuze. Este un moment care s-a întâmplat. Nu s-a întâmplat când susține jumătate din presa din România, dar, s-a întâmplat. Ca om care a filmat două sezoane de emisiuni cu și despre copii, nu îmi explic nici acum acest episod și probabil nu voi putea să o fac niciodată. Promit că după difuzarea episodului să răspund colegilor din presă, așa cum am făcut-o mereu. Dați cu pietre, dacă simțiți să faceți asta, sunt aici”, a fost mesajul postat de Iulia Albu pe rețelele de socializare.

Iulia Vântur și Mike, la America Express

Fanii au sărit imediat în apărarea Iuliei

Fanii Iuliei Albu i-au trimis imediat mesaje de încurajare, în care au pus comportamentul vedetei pe seama faptului că s-a certat cu iubitul, despre care internauții n-au deloc o părere bună. „Orice s-a întâmplat…are o justificare: mitocanul cu care ești. Mă mir cum de până acum ai rezistat!”, „Niciodată să nu zicem niciodată. În condiții de stres, nervi, draci, toți suntem vulnerabili și vorba aia eu nu aș face sau aș zice e poveste. Toți suntem oameni. Ești minunată!”, sunt doar câteva dintre mesajele pe care Iulia le-a primit pe contul de socializare.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre