Chef Florin Dumitrescu e foc și pară. Tocmai a fost victima unui furt

Chef Florin Dumitrescu e foc și pară. Tocmai a fost victima unui furt
Chef Florin Dumitrescu a cu nervii la pământ, după ce a trecut printr-o situație pe care nu a putut să o controleze. Bucătarul a dat vestea tristă.

Florin Dumitrescu le-a dat fanilor vestea tristă și a cerut ajutor de la aceștia. După ce a ajuns victima escrocilor de pe Internet, bucătarul i-a rugat pe urmăritorii săi să-l ajute pentru că i-a fost furată identitatea.

Situație grea pentru chef Florin Dumitrescu, după ce s-a trezit că mai multe persoane au făcut conturi false cu numele și fotografiile sale. Mai mult, au fost trimise mesaje și următorilor săi. Tocmai de aceea, bucătarul le-a cerut ajutor internauților, după ce le-a explicat toată nebunia prin care trece.

Totodată, Florin Dumitrescu le-a mulțumit fanilor săi pentru că sunt aproape de el în aceste momente și le-a cerut iertare pentru că apucă atât de rar să le răspundă la mesaje. Bucătarul a explicat că are foarte mult de lucru, motiv pentru care are lângă el o echipă întreagă care se ocupă de conturile sale de socializare.

Florin Dumitrescu e cu nervii la pământ. Cineva i-a furat identitatea

„Această pagină nu este gestionată doar de mine personal. Mai sunt oameni care au acces să posteze, editeze, programeze diferite postări”

„Vă mulțumesc tuturor celor care urmăriți această pagină de social media. Așa cum poate v-ați dat seama până acum, nu am prea răspuns mesajelor sau comentariilor voastre de-a lungul celor 11 ani de carieră în viaţa publică.

Îmi părea rău. Dar timpul nu a fost întotdeauna generos cu mine. Iar aceste multe mesaje, multe au rămas fără răspuns. Sunt multe cereri de mesaje video, mesaje de mulțumiri pentru un sfat învățat din clipurile în care am apărut, mesaje cu înjurături care mai de care mai creative, mesaje cu aprecieri sau cu diverse comentarii.

Această pagină nu este gestionată doar de mine personal. Mai sunt oameni care au acces să posteze, editeze, programeze diferite postări, tot din aceeași cauză, și anume, lipsa timpului să o pot face eu personal”, a transmis Florin Dumitrescu în mediul online.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre