Simona Ionescu / Redactor Șef

Chef Scărlătescu, confesiuni despre viitorul său. Spune și cum trebuie să arate nunta ideală

Chef Scărlătescu, confesiuni despre viitorul său. Spune și cum trebuie să arate nunta ideală
De ceva timp, chef Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru formează un cuplu surpriză în lumea showbiz-ului românesc. După ce relația dintre celebrul bucătar și talentata actriță a fost dezvăluită, aceasta a acaparat atenția publicului. Fanii lor abia așteaptă noutăți, iar acum au primit o veste importantă.

Deși nu i-a pus încă iubitei sale pe deget inelul de logodnă, chef Scărlătescu face confesiuni despre viitorul său și spune și cum trebuie să arate nunta ideală. S-a gândit deja la toate detaliile, știe exact cum va fi, atunci când se va întâmpla acest lucru. De când face cuplu cu actrița Doina Teodoru, chef Scărlătescu se dă peste cap să îi ofere acesteia momente de neuitat.

Printre altele, vacanțele lor spectaculoase se țin lanț. Primăvara aceasta, după încheierea preselecțiilor pentru MasterChef, noua emisiune culinară unde va apărea bucătarul, Scărlătescu a dus-o pe Doina în Italia, la Polignano a Mare, o celebră stațiune de pe malul Mării Adriatice.

Chef Cătălin Scărlătescu formează un cuplu cu actrița Doina Teodoru (Instagram)

Anunțul despre noul sezon MasterChef a fost făcut, oficial, săptămâna aceasta, iar cei trei chefi jurați sunt în „priză”, la filmări. Chiar și așa, chef Cătălin Scărlătescu, e cu gândul la iubita lui. E îndrăgostit până peste cap de actrița Doina Teodoru și nu ascunde faptul că, deși nu i-a oferit încă inelul de logodnă, s-a gândit serios cum va fi nunta lor. Simpaticul chef se gândește la viitorul lui, dar împărtășește și fanilor cum arată o nuntă ideală în viziunea sa.

Cătălin Scărlătescu dezvăluie detalii inedite despre nunta sa cu Doina Teodoru

Cătălin Scărlătescu, renumitul chef și jurat de la MasterChef a făcut recent declarații surprinzătoare cu privire la planurile sale de nuntă cu Doina Teodoru. Într-un interviu acordat pentru Cancan.ro, Scărlătescu a împărtășit viziunea sa despre cum ar trebui să arate marele eveniment și a explicat de ce își dorește o abordare neconvențională.

Întrebat despre momentul în care va avea loc nunta, cheful a răspuns cu o doză de umor și realism: „Nu știu, să vedem, când om avea timp”. Pentru Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, presiunea de a seta o dată exactă nu este o prioritate în acest moment.

Chef Cătălin Scărlătescu s-a gândit deja atent la ce meniu va avea la nunta sa cu actrița Doina Teodoru (Instagram)

Referitor la organizarea meniului de nuntă, Scărlătescu a fost ferm în a-și exprima preferințele. „Nunta trebuie să fie, din punctul meu de vedere, o petrecere foarte casual. Ce mama dracu’ e asta, să stau drepți la nuntă, «acum să intre sarmalele sau curcanul»?!”, a declarat el. Astfel, celebrul bucătar sugerează că își dorește o atmosferă relaxată și nonconformistă, departe de formalitățile tipice ale unei nunți tradiționale. Cel mai probabil într-un spațiu deschis, natural.

Secretul unei nunți reușite stă în mâncarea servită

Desigur, întrebarea inevitabilă despre meniul de nuntă nu a întârziat să apară. Întrebat dacă va avea sarmale în meniu, Scărlătescu a răspuns: „Nu știu ce o să am, dacă o să am, stai să ajungem, pas cu pas. În mintea mea, un meniu de nuntă trebuie să fie mult mai interesant – o pajiște, un bufet, să mănânce lumea ce vrea, când vrea”.

Doina Teodoru împărtășește pasiunea iubitului ei pentru mâncare bună (Instagram)

Cheful subliniază că nu vrea să impună nimănui un meniu prestabilit și preferă să ofere invitaților libertatea de a alege ceea ce doresc să mănânce: „Să nu oblig omul, să-i îndes pe gât orice nebunie creată de vreun bucătar, iscusit sau nu. Pentru că îți spun una, nu există cel mai bun bucătar pe planetă”.

Scărlătescu crede că fiecare persoană are propriile sale preferințe culinare și că un meniu variat este cheia unei nunți reușite. „Dacă vii cu o paletă frumoasă, cinci preparate de pește, cinci de carne, ai de unde să guști, să te simți bine. Te duci să și bei, să și dansezi, când ai timp de toate?!”, a concluzionat el.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri