Simona Ionescu / Redactor Șef

Chef Scărlătescu și Doina Teodoru primesc semne clare de la univers că sunt suflete pereche. Foto

Chef Scărlătescu și Doina Teodoru primesc semne clare de la univers că sunt suflete pereche. Foto
Chef Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru formează un cuplu surpriză în lumea showbiz-ului românesc. După ce relația dintre celebrul bucătar și talentata actriță a fost recent dezvăluită, captând atenția publicului și stârnind curiozitatea fanilor.

Celebrul bucătar este topit după iubita sa., actrița Doina Teodoru. O iubește enorm și se dă peste cap să o surprindă și să o bucure. Pentru ea, chef Scărlătescu vorbește cu accent, doar ca să o binedispună. Cuplul a părăsit România și a ajuns într-un paradis.

În timp ce, ad-hoc, chef Scărlătescu a dezvăluit că are accent italian, întrebându-și iubita ce dorește să facă, aceasta a dezvăluit că nu e prima dată aici. A mai fost în același loc cu mulți ani în urmă, când simpaticul chef nu făcea parte din viața ei. Alături de el însă, i-a fost dat să trăiască aceleași emoții.

Doina Teodoru are amintiri vechi cu locul unde a ajuns cu iubitul ei. Cu ani în urmă a mai fost acolo (Instagram)

„Acum 9 ani stăteam la aceeași terasă, fără cazare. Istoria se repetă”, a dezvăluit actrița Doina Teodoru. Chef Scărlătescu și iubita sa au ajuns ieri, la Polignano a Mare, unul din cele mai frumoase orașe din regiunea Puglia. După cum dezvăluie actrița, pare a fi o vacanță spontană, în care îndrăgostiții au plecat, fără să își facă toate aranjamentele de acasă.

Chef Scărlătescu vorbește cu accent pentru iubita sa, în Italia

Situat la Marea Adriatică și construit  pe o stânca la 20 de metri deasupra mării, Polignano a Mare este unul dintre cele mai romantice orașe din regiunea Puglia și, totodată, una dintre cele mai importante așezări antice din Italia. Aici și-a dus Chef Cătălin Scărlătescu iubita în această vacanță spontană de mai. Chef Scărlătescu a dezvăluit că, odată ajunși în vacanță, răsfățul a început. El și-a tratat iubita cu fructe de mare proaspete și vin ales.

Plecarea a avut loc imediat după sesiunea de preselecție a bucătarilor pentru Masterchef, show în care bucătarul, alături de ceilalți doi colegi foști jurați în mai multe sezoane Chefi la cuțite, vor intra. Ei au decis să părăsească Antena 1 pentru a se alătura proiectului de la PRO TV, unde, cu ani în urmă, au mai făcut, de asemenea, echipă. Și Doina Teodoru a fost ocupată ieri seara, apărând într-o emisiune, dar la ora 21:00, cei doi iubiți erau în aeroportul Otopeni, gata de plecare.

Recent, iubita lui Scărlătescu, dezvăluia că acesta, cu pasiunea lui pentru mâncare, a reușit să îi transforme pisica într-o „bilă”, hrănind-o în exces.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre