Simona Ionescu / Redactor Șef

Fostul „chef la cuțite” Cătălin Scărlătescu, tratație specială pentru iubita actriță Doina Teodoru

Fostul „chef la cuțite” Cătălin Scărlătescu, tratație specială pentru iubita actriță Doina Teodoru
De când au început procesele trustului Antenelor împotriva celor trei „chefi la cuțite” Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu, aceștia sunt destul de discreți pe rețelele sociale. Întreaga poveste pare că le dă timp să se focuseze pe familie, pe persoanele dragi din jurul lor.

Fostul „chef la cuțite” Cătălin Scărlătescu este un gurmand în adevăratul sens al cuvântului, și asta se știe. Unii ar putea spune că o inițiază și pe femeia care îi e alături în ultimii ani. Simpaticul bucătar a pregătit o tratație specială pentru iubita actriță, Doina Teodoru, de Dragobete.

Chef Cătălin Scărlătescu și-a cucerit iubita trimițându-i mâncare pe platourile de filmare (sursa foto: Instagram)

Chef Cătălin Scărlătescu și actrița Doina Teodoru sunt într-o relație care merge ca unsă, deja de aproximativ 4 ani. Participarea la America Express, unde s-au expus ca și cuplu camerelor de filmat, le-a arătat cât de capabili sunt. După ce relația celebrului bucătar cu trustul Antenelor s-a încheiat, cei doi au participat la emisiunea Echilibru în doi. Înainte de Anul nou, le arătau fanilor ce masă copioasă au luat în Singapore, acolo unde au plecat ca primă escală a unei vacanțe exotice de neuitat.

Ce-a făcut de Dragobete fostul „chef la cuțite” Cătălin Scărlătescu

Din imaginile transmise atunci pe rețelele sociale, a fost greu pentru fani să distingă care dintre ei era mai pofticios. Cert este că chef Cătălin Scărlătescu știe exact cum să își răsfețe iubita. Așa că, de Dragobete, sărbătoarea dragostei la români, a scos-o în oraș, la restaurant. După ce a cucerit-o pe Doina Teodoru preparându-i el însuți mâncare și trimițându-i-o inclusiv pe platouri, unde filma, acum o scoate în oraș, bazându-se pe delicatesele pe care le prepară alți chefi, în care are încredere că nu dau greș.

De Dragobete, Cătălin Scărlătescu și-a scos iubita în oraș, la o cină romantică cu sushi și a filmat tortul. Mai ales că mâncarea a fost servită pe un platou cu efect de fum, despre care bucătarul a glumit și a spus că „așa iese Dragobetele”.

Actrița Doina Teodoru este una dintre cele mai apreciate. Ea apare în serialul de succes Lasă-mă, îmi place! Camera 609. În vârstă de 34 de ani, actrița a avut mai multe roluri în piese de teatru și filme precum Detectiv fără voie (2001), Happy Meal (2011)- Lara, Love Locker (2016)- Rita, Băieți de oraș (2016)- Renatta, See You Soon (2019) – Sabine Trailer, Love Sorry (2022).

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre