Actrița Doina Teodoru, iubita lui chef Scărlătescu face compromisuri alături de el. Dar, cu ocazia asta, învață să gătească fasole. Chiar dacă ea e vegetariană, iar el e „carnivor” înrăit, se găsesc soluții în bucătărie, astfel încât toată lumea să fie mulțumită. De Crăciun, cei doi au gătit fasole împreună. O rețetă rapidă, pentru care au folosit boabe prefierte, la conservă.
Cum se prepară rețeta de fasole a lui Chef Scărlătescu
Ingrediente: câteva bucățele de slănină (tăiate clasic, evantai), câteva bucăți de cârnați, 2 conserve de fasole, una albă, alta roșie, ardei dulce proaspăt, ceapă, mai mulți căței de usturoi, mărar, pătrunjel, pastă de roșii.
Mod de preparare: se începe cu călirea cârnaților într-o tigaie, alături de slănină. Aceasta va lăsa grăsime în timpul preparării. După ce slănina și cârnații s-au rumenit, se scot din tigaie (astfel încât și vegetarienii să poată savura preparatul care are, conform spuselor lui chef Scărlătescu, doar „gustul Crăciunului”). În grăsimea rămasă se călesc ardeii, ceapa, usturoiul și pătrunjel tocat. Când sunt gata, se adaugă fasolea, apoi pasta de roșii și se lasă să fiarbă, câteva clocote. În final, fasolea astfel preparată se servește cu cârnați și slănină, dar și cu un mix de mărar și pătrunjel tocat deasupra.
Iubita lui chef Scărlătescu face compromisuri
Vegetariană, iubita lui chef Cătălin Scărlătescu trebuie să se învețe cu rețetele acestuia. De exemplu, a primit mâncare de fasole fără cârnați. Ei pregătesc deseori mâncare împreună, și mai nou, de când celebrul bucătar a renunțat la apariția în show-ul Chefi la cuțite, se filmează gătind. Rețetele lor de cuplu sunt simple și accesibile.
Actrița Doina Teodoru apare în serialul de succes Lasă-mă, îmi place! Camera 609. În vârstă de 33 de ani, actrița a avut mai multe roluri în piese de teatru și filme precum Detectiv fără voie (2001), Happy Meal (2011)- Lara, Love Locker (2016)- Rita, Băieți de oraș (2016)- Renatta, See You Soon (2019) – Sabine Trailer, Love Sorry (2022).
Ce a urmat după ce au gătit fasole
De Crăciun au gătit fasole, apoi au plecat într-o vacanță exotică. Cei doi îndrăgostiți au ajuns în Singapore și de acolo mai departe, pe o splendidă insulă de pe coasta Malaieziei, Langkawi. Doina Teodoru și chef Cătălin Scărlătescu au împărtășit deja pe rețelele sociale imagini cu vacanța lor care se anunță de neuitat.
View this post on Instagram
Și-au început sejurul cu o masă copioasă cu fructe de mare. Imaginile vorbesc de la sine. Nu știm care din cei doi e mai pofticios când vine vorba de astfel de delicatese.
Sursa foto: Instagram / capturi video Facebook
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook