Simona Ionescu / Redactor Șef

Scărlătescu, ca o stâncă în fața procesului intentat de Antena 1. „Dacă m-ai șters de pe sticlă, cuțitul din mână nu mi-l iei”

Scărlătescu, ca o stâncă în fața procesului intentat de Antena 1. „Dacă m-ai șters de pe sticlă, cuțitul din mână nu mi-l iei”
Vestea plecării celor trei chefi de la Antena 1 i-a dat peste cap pe românii îndrăgostiți de arta culinară. Cătălin Scărlătescu s-a decis să spună adevărul.

Cătălin Scărlătescu s-a decis să vorbească și să spună tot adevărul din spatele scandalului cu Antena 1. Scărlătescu e ca o stâncă în fața procesului intentat de Antena 1.

Cătălin Scărlătescu a venit cu lămuriri despre el, prietenii Sorin Bontea și Florin Dumitrescu privind plecarea de la emisiunea „Chefi la cuțite” și procesul intentat de Antena 1. Simpaticul bucătar susține că nu l-a anunțat nimeni că a fost dat în judecată, a aflat din presă, dar nici nu îl interesează. Pentru că meseria de bucătar și cuțitul din mână nu îl ia nimeni, indiferent de aparițiile la televiziuni.

„Noi, în șapte ani, am adus niște cifre, împreună cu Mona Segall, bineînțeles. Eu le doresc, din tot sufletul, să le tripleze”

„Nu a vorbit nimeni cu noi despre asta. N-am nici cea mai vaga idee. Oficial, nu știu nimic, am auzit din presă. Când o să primesc acasă, de la instanță, o să văd și eu ce pretenții au. Eu nu pot să spun decât atât: noi am vrut să facem treabă. Noi, în șapte ani, am adus niște cifre, împreună cu Mona Segall, bineînțeles. Eu le doresc, din tot sufletul, să le tripleze.

Cătălin Scărlătescu spune că nu a fost anunțat că a fost dat în judecată de Antena 1

„Oamenii nu trebuie să uite un lucru: înainte de toate, eu sunt bucătar”

Crede-mă pe cuvânt, eu nu am fost niciodată hater, eu îmi văd de viața mea. Oamenii nu trebuie să uite un lucru: înainte de toate, eu sunt bucătar. Adică, dacă mi s-a dus preșul de sub picioare, cuțitul nu mi-l ia nimeni din mână. Dacă m-ai șters de pe sticlă, cuțitul din mână nu mi-l iei”, a declarat Scărlătescu pentru Cancan.

„Vreau să-mi dau drumul la restaurant și ăsta va fi noul meu ecran”

Scărlătescu spune că nu are în plan să meargă la altă televiziune, dorința lui fiind aceea de a da „drumul la restaurant și ăsta va fi noul meu ecran”. În plus, cheful susține că s-a apucat cu niște prieteni din industrie să „facem niște chestii online, să facem o carte, niște rețete de călătorii”. Din punctul de vedere al lui Cătălin Scărlătescu „televiziunea este foarte bună, pentru că te vede, dar meseria mea de bază e bucătar”. În plus, nu-l oprește nimeni să facă festivaluri pe stradă pentru mii de oameni.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre