Simona Ionescu / Redactor Șef

Minunile lui Chef Sorin Bontea. Nici lui nu-i vine să creadă!

Minunile lui Chef Sorin Bontea. Nici lui nu-i vine să creadă!
Chef Sorin Bontea (50 de ani) a primit peste 10.000 de aprecieri de la internauți, în primele 30 de minute după ce a postat fotografii cu cei doi copii ai săi. ” Mă uit la pozele astea și mă întreb când au trecut anii?!”, scrie celebrul bucătar.

Fetița lui tata împlinește 18 ani. Chef Sorin Bontea (50 de ani) a postat fotografii cu copiii lui când erau mici. Miruna împlinește azi, 31 iulie, 18 ani, iar Iulian are ziua de naștere mâine, 1 august. Sunt născuți la o diferență de patru ani.

Chef Sorin Bontea își serbează copiii

”Mă uit la pozele astea și mă întreb când au trecut anii?! Azi e ziua Mirunei. Împlinește 18 ani. Mâine e ziua lui Iulian. Mă uit la pozele astea și încă mă simt tânăr…cât de cât. Mă uit la pozele astea și sunt mândru! La mulți ani, copiii mei!”, a scris hef Sorin Bontea pe pagina sa de Internet.

În primele de 60 minute, peste 22.000 dintre admiratorii celebrului bucătar au avut urări de sănătate și de admirație.

Încă din 1989 iubeşte aceeaşi femeie, Monica, pe care a cunoscut-o la o petrecere. Cei doi s-au căsătorit în 1994 şi au doi copii. Sunt născuţi la o zi diferenţă, dar în ani diferiţi.

Nici unul dintre copiii săi nu i-a moştenit pasiunea pentru gătit: „Băiatul meu e pasionat de calculatoare, în vreme ce Mirunei îi place să cânte, să danseze şi adoră caii”, spunea Sorin Bontea.

Chef Sorin Bontea este prieten cu copiii lui

Și dacă Miruna calcă cât de cât pe urmele tatălui său, Iulian, fiul chef-ului are o pasiune care nu are nici o legătură cu meseria lui Sorin Bontea. Iulian împlinește pe 1 august 24 de ani și face box, fiind susținut la competițiile sportive de toată familia. Tânărul pugilist al familiei Bontea e pasionat și de karting.

Sorin și Monica Bontea sunt căsătoriți de 26 de ani

„Sunt prieten cu ei, suntem foarte apropiaţi şi ne place să ne petrecem timpul liber împreună. Câteodată, însă, e nevoie să fiu şi drastic. Copiii mei au vârste diferite şi personalităţi diferite, trebuie să le înţeleg nevoile ţinând cont de vârsta lor, însă trebuie să fiu şi sever atunci când se impune, spunea în urmă cu mai mulţi ani Sorin Bontea.

Chef Sorin Bontea a vorbit, într-un interviu recent, despre începutul carierei sale în bucătărie, despre perioada în care a lucrat pe vase de croazieră. Simpaticul bucătar a spus că această meserie este una grea, motiv pentru care nu ar dori ca cei doi copii ai săi să îi calce pe urme.

În prezent, Sorin Bontea este membru al juriului competiţiei culinare „Chefi la cuţite“, care este difuzată de Antena 1.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre