Simona Ionescu / Redactor Șef

Chefi la cuțite. Chef Richard Abou Zaki a dat o veste extraordinară. „Premiul e mai mare!”

Chefi la cuțite. Chef Richard Abou Zaki a dat o veste extraordinară. „Premiul e mai mare!”
Concurenții emisiunii „Chefi la cuțite” au primit de la chef Richard Abou Zaki o veste nemaipomenită. Începând de anul acesta, premiul este și mai mare.

Câștigătorul emisiunii „Chefi la cuțite” nu va luat doar celebrul premiu în bani, anunță chef Richard Abou Zaki. Începând de anul acesta va face și un stagiu la un restaurant renumit.

E vorba chiar de locația chefului Abou Zaki, Retroscena, cu o stea Michelin, din Italia. Un loc extraordinar, unde Richard Abou Zaki alături de colegul său, Pierpaolo Ferracuti lucrează cot la cot pentru a pregăti celor care le trec pragul preparate magice.

„Tot ce știu eu în bucătărie este o experiență care vă poate schimba viața”

„Ciao! Vreau să vă zic noutatea. De anul ăsta, premiul la Chefi la cuțite e și mai mare. Pe lângă suma de bani, e vorba de un stagiu la Retroscena, restaurantul meu cu o stea Michelin, aici în Italia. Și eu mi-am început cariera acum zece ani cu stagiu, și de acolo am creat bazele.

Tot ce știu eu în bucătărie este o experiență care vă poate schimba viața, vă poate deschide mintea la o altă dimensiune. Aici, veți vedea ceva cu totul nou. Alături de echipa mea, vă aștept. Acum vom intra în bucătărie și aici începe spectacolul, magia. Asta e arta culinară, asta e Retroscena, asta e viața la Chefi la cuțite. Vă pup”, este mesajul celebrului bucătar postat pe contul său de socializare.

Cum arată o zi perfectă din viața bucătarului

Richard Abou Zaki, o zi perfectă cu soția și fetița

Pentru că are de condus patru restaurante, plus filmările la Chefi la cuțite, chef Abou Zaki nu și-a permis un concediu. A reușit însă să-și ia o zi liberă, pe care a petrecut-o la malul mării alături de soție și copilul lor.

„A fost o vară super plină pentru mine! Cu patru restaurante deschise a fost greu să mă gândesc la vacanță, așa că azi mă bucur de o zi de vară, cred că ultima la malul mării anul ăsta. Daaar, așa se întâmplă când pui toată pasiunea ta în ceea ce faci…”, a fost mesajul bucătarului.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre