Simona Ionescu / Redactor Șef

Cher își păstrează toate costumele într-un seif climatizat. Iată care e motivul

Cher își păstrează toate costumele într-un seif climatizat. Iată care e motivul
Suplă, cu corpul tonifiat și plină de viață, Cher le dă clasă tuturor la 76 de ani.

A împlinit 76 de ani recent și le-a demonstrat tuturor că vârsta nu contează, atunci când ști ce vrei de la viață.

Cher își păstrează toate costumele într-un seif climatizat. Iată care e motivul

La 76 de ani, în colanți mulați, Cher arată perfect. Nu demult, una dintre cele mai mari voci ale lumii a ales că colaboreze cu Donatella Versace la crearea unui tricou pe care scrie Chersace. Totul a ieșit perfect, iar Donatella nu a putut să reziste și i-a lăsat prietenei sale un mesaj de mulțumire pe rețelele sociale: „Ești un înger, Cher! Îți mulțumesc că ai ales să sărbătorim împreună Luna Diversității”.

Secretul corpului perfect? Sportul!

La începutul acestui an, Cher a vorbit cu fanii săi cum reușește să arate impecabil la această vârstă. Vedeta a mărturisit că totul se rezumă la sport: „Tocmai am venit de la antremanetul pentru abdomen, Zumba, Yoga și clasa de step”.

De asemenea, ea le-a spus jurnaliștilor de la revista People că nu va renunța niciodată a părul ei negru, afirmând că „a deveni gri este bine pentru alte fete”, dar „eu pur și simplu nu o fac”.

„Nu pot să cred că am făcut atât de multe, de fapt. Sunt puțini oameni cărora li s-au făcut poze toată viața. Este la îndemână acum. Dar mi-a plăcut tot aspectul meu, într-adevăr. Și am luat unele decizii care au fost ridicole, dar nu-mi pasă.”, a mai adăugat celebra cântăreață.

A purtat tot timpul lucruri îndrăznețe

Cher a debutat în 1965 alături de soțul ei de atunci, Sonny Bono și s-a remarcat nu doar pentru vocea sa ei cu adevărat deosebită, dar și datorită ținutelor mult prea îndrăznețe pentru acele timpuri. Iar multe dintre acestea au fost semnate de colaboratorul ei Bob Mackie. Cu câțiva ani în urmă, Cher a mărturisit că toate costumele de scenă le are puse la păstrare într-un seif climatizat. Pentru ea sunt la fel de proaspete și nu concepe ca acestea să nu arate perfect.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre