Ultimele noutăți în scandalul despărțirii dintre Shakira și Pique. Artista, transportată cu ambulanța la spital

Ultimele noutăți în scandalul despărțirii dintre Shakira și Pique. Artista, transportată cu ambulanța la spital
Noi dezvăluiri au fost făcute în legătură cu viața celor mai comentate vedete ale momentului: Shakira și Pique.

De câteva zile, presa mondenă vuiește despre o presupusă ruptură între Gerard Pique (35 de ani) și Shakira (45). Tabloidul spaniol ¡Hola! dezvăluie că artista a suferit o criză de anxietate sâmbăta trecută, pe 28 mai, mai exact, cu câteva zile înainte să se afle de separarea celor doi.

Ei sunt împreună de 12 ani și au doi copii, dar în ciuda acestui lucru, nu s-au căsătorit, amândoi invocând diverse explicații, de-a lungul timpului. În ultima perioadă, Shakira nu l-a mai primit pe Pique în casa lor, iar acesta chiar a fost văzut nevoit să sune la interfon, pentru a i se deschide ușa.

Pique ar fi călcat strâmb cu o studentă de 20 de ani

În presa spaniolă se speculează că cei doi sunt pe pe cale să se despartă, din vina fotbalistului care ar fi avut recent o aventură cu „o blondă de 20 de ani, studentă, care lucrează ca hostess în Barcelona”, după cum au scris jurnaliștii iberici. Gerard Pique ar fi locuit singur în Barcelona.

Aici ar fi avut o viață de noapte cu adevărat activă alături de prietenii săi. S-a distrat prin cluburi inclusiv alături de coechipierul său, Riqui Puig.

Shakira a fost luată cu ambulanța și dusă la spital

Shakira se pare că nu este în cea mai bună formă a ei, ea fiind transportată la spital, cu ambulanța, după ce a suferit o criză de anxietate, chiar sub privirile lui Pique. Revista mondenă ¡Hola! a dezvăluit că incidentul s-a petrecut sâmbăta trecută, pe 28 mai, pe drumul dintre Barcelona și municipiul Esplugues de Llobregat.

Shakira ar fi fost surprinsă plângând puternic. Ea a avut nevoie de asistența medicilor și a fost transportată, cu ambulanța, la Clinica Teknon din Barcelona.

Sursa citată a prezentat fotografii de la fața locului, în care se vede că alături de Shakira se afla Pique, dar și mama artistei și încă o femeie, care încerca să le calmeze pe amândouă.

Sursa foto: Instagram, ¡Hola!

Recomandarile noastre