Simona Ionescu / Redactor Șef

La 77 de ani, Cher le dă clasă adolescentelor. Ultima apariție a uluit pe toată lumea. Foto

La 77 de ani, Cher le dă clasă adolescentelor. Ultima apariție a uluit pe toată lumea. Foto
În vârstă de 77 de ani, Cher e la fel de tânără și frumoasă ca întotdeauna. Artista a apărut la o televiziune germană îmbrăcată ca o adolescentă.

Cher arată spectaculos la vârsta de 77 de ani. Artista pare o adolescentă și datorită hainelor pe care le îmbracă.

Sâmbătă, Cher a apărut la emisiunea „Wetten, dass…?”, la Offenburg, în Germania și a uimit pe toată lumea cu imaginea sa. Cântăreața, care pare o adolescentă, a avut o apariție spectaculoasă. A optat pentru o pereche de pantaloni negri, cu pietre și mici oglinzi, la care a asortat o jachetă cu paiete, peste un top din dantelă neagră semi-transparentă, iar în picioare a încălțat ghete cu toc. Machiajul artistei a fost perfect, iar părul blond l-a lăsat să-i curgă pe umeri. Cher a fost însoțită de câteva dansatoare care și-au etalat trupurile perfecte în costume strălucitoare.

Cher își rescrie memoriile

Recent s-a aflat că Cher își rescrie memoriile, dar a părut lipsită de entuziasm când a fost întrebată despre viitoarea sa autobiografie. Și a recunoscut că a fost nevoită să se maturizeze și să-și reamintească de lucrurile mai incomode prin care a trecut, după ce inițial le-a omis din povestea ei.

Cher, apariție incendiară la o televiziune din Germania. Sursă foto: Daily mail

„Trebuie să mă întorc și să fiu bărbat”

„M-am speriat total… nu știu ce am fost. Nu am pus unele lucruri care trebuie să fie puse și nu sunt confortabile, dar trebuie să fie puse. Așa că trebuie să mă întorc și să fiu bărbat”, i-a spus artista prezentatorului Jimmy Fallon, prezent la emisiunea „The tonight show”, care a întrebat-o despre lansarea cărții sale.

Interpreta hitului „Believe” a glumit că volumul va fi prea lung până când îl va termina, pentru că a înghesuit atât de multe lucruri în viața ei. „Și, de asemenea, am trăit prea mult și am făcut prea multe, așa că ar trebui să fie o enciclopedie. Nu că voi ați ști ce este asta”, a glumit Cher. Când Cher a confirmat că nu a ales încă un titlu pentru proiect, Fallon i-a dat câteva idei, printre care I Got Scoops, Babe și Over-Cher-Ing. Ca răspuns, Cher a închis ochii și a dat din cap.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre