Simona Ionescu / Redactor Șef

Christian Sabbagh s-a sucit în scandalul cu Anca Țurcașiu. A schimbat strategia

Christian Sabbagh s-a sucit în scandalul cu Anca Țurcașiu. A schimbat strategia
Christian Sabbagh a generat un val de reacții după acuzațiile pe care i le-a adus artistei Anca Țurcașiu. După ce internauții au criticat dur toată situația, Sabbagh s-a sucit și are o nouă strategie.

În urmă cu două seri, Christian Sabbagh i-a adresat cuvinte dure Ancăi Țurcașiu, pe motiv că aceasta nu a vrut să facă poză cu fiica lui, iar internetul a luat foc. Prezentatorul a fost mustrat dur de cititori pentru modul de exprimare pe care l-a avut. În urma acestor reacții, Christian Sabbagh s-a sucit și a schimbat strategia. 

Cuvintele în care Sabbagh a descris-o pe Anca Țurcașiu nu au făcut deloc impresie bună printre internauți, care l-au taxat imediat. 

„Faptul că această bătrână legendă cu un puștan după ea a refuzat-o denotă faptul că faima se cucerește, dar o poți distruge într-o secundă!!!”, a fost o parte din mesajul prezentatorului la adresa artistei. 

Internauții l-au taxat pentru exprimare 

După ce i-a adresat cuvinte dure și nepoliticoase cântăreței, Sabbagh s-a confruntat cu un val de reacții. 

„Extraordinar, domnu” polițist ! Păi, se poate ?! Aveți un vocabular demn de un cocalar, chiar nu mă așteptam să fiți atât de frustrat și indignat …păi, nu cred că ”bătrâna legendă ” , e mai în vârstă decât ”legendarul milițian ” , pe nume Cristian Sabbagh….rușinos din partea unui bărbat și nedemn procedeu”

Internauții au apărat-o pe Anca Țurcașiu și l-au taxat dur pe Christian Sabbagh pentru exprimare

„Înțeleg că fiecare părinte ar face totul pentru copilul lui și este normal. Anormal este că un bărbat, chiar supărat, să facă astfel de comentarii la adresa unei femei doar pentru o nenorocită de poză”. 

„Acest personaj înfatuat nu respectă nici o femeie, este un misogin cu pretenții”, au fost doar câteva dintre comentariile critice adresate lui Sabbagh. 

Sabbagh și-a șters postarea inițială 

Valul de reacții negative l-a făcut pe Sabbagh să se gândească mai bine asupra lucrurilor spuse despre artistă. Ca urmare, acesta și-a șters postarea inițială, iar acum încearcă să își scuze gestul, dând vina pe suferința fiicei sale, Anais. 

Prezentatorul a revenit cu încă o postare aseară, în care spune că apăra puritatea fiicei sale. Nu a mai avut însă același ton acuzator la adresa Ancăi Țurcașiu. 

„Ca părinte am tot dreptul să apăr puritatea unor copii, să-i învăț ca pot exista și dezamăgiri în viață, episoade triste, doar ca trebuie să le treacă cu fruntea sus. Am citit cam toate comentariile, unele, sincer m-au speriat! Dar o floare va rămâne veșnic floare printre spini!”, a transmis Sabbagh, alături de o poză în care apare cu fiica sa, Anais. 

„Prințesa mea, acest incident trist de pe litoral, nu trebuie să te rănească. Rămâi o floare pură, lumea e plină de spini!”, mai spusese prezentatorul, cu câteva ore înainte. 

Anca Țurcașiu a părut să reacționeze cu un mesaj evaziv 

Reamintim cititorilor că Anca Țurcașiu a scris marți seară târziu, pe pagina sa de Facebook, un text ce părea a fi un răspuns la postarea prezentatorului de la Kanal D. E un text evaziv, căci nu se referă cu claritate la întâmplarea cu fetița, dar își exprimă clar poziția față de răutățile spuse la adresa ei.

Anca Țurcașiu a părut să reacționeze cu un mesaj evaziv la acuzațiile lui Sabbagh

„Să aveți o seară minunată!

Să ne bucurăm de lucrurile care nu se cumpără cu bani! Ca de exemplu, un apus spectaculos!

Eu continui să trăiesc frumos, imună la răutatea sau invidia oamenilor, continui să-mi trăiesc viața liniștită, senină, știind că singurul scop al meu este să fiu un om mai bun în fiecare zi.

Cine mă cunoaște știe cum sunt.

Restul…..e can can….

Nu răspund niciodată răutăților sau oamenilor care adresează cuvinte rele la adresa mea….”, au fost cuvintele cântăreței.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre