Simona Ionescu / Redactor Șef

Scandalos! Anca Țurcașiu, demascată de Christian Sabbagh: „Această bătrână legendă cu un puștan după ea…”

Scandalos! Anca Țurcașiu, demascată de Christian Sabbagh: „Această bătrână legendă cu un puștan după ea…”
Christian Sabbagh spune că a trecut printr-o situație scandaloasă cu Anca Țurcașiu, pe care a demascat-o imediat, fără milă. Totul s-a petrecut într-un hotel de 4 stele din Mamaia. Update: Sabbagh și-a șters postarea de pe Facebook în care povestea ce i s-a întâmplat.

Christian Sabbagh se află în vacanță în Mamaia zilele acestea, însă în loc să se bucure de zilele libere alături de familie, a trecut prin clipe neplăcute. Totul s-a petrecut în hotelul de 4 stele unde s-a cazat. Prezentatorul s-a enervat atât de tare, încât a demascat-o pe Anca Țurcașiu, care a provocat întreaga situație. 

Anais Sabbagh, fiica prezentatorului, a trecut printr-un moment neplăcut din cauza cântăreței Anca Țurcașiu

Totul a pornit în momentul în care fiica în vârstă de 7 ani a lui Sabbagh a văzut-o pe Anca Țurcașiu în hotel. Anais este o mică senzație la vârsta ei, căci s-a lansat în muzică. Micuța și-a dorit să ia lecții de canto, iar ulterior a și câștigat un concurs la care a participat. 

Anca Țurcașiu, prea ocupată să facă o poză 

În momentul în care Anais a văzut-o pe Anca Țurcașiu, a vrut să facă neapărat o poză cu ea. Artista însă a refuzat-o, pe motiv că are treabă, asta deși ar fi durat 1 minut să facă o poză. Ulterior, Anca a și anunțat pe rețelele de socializare că a cântat la hotelul de 4 stele. 

Christian Sabbagh a povestit pe Facebook cum a fost refuzată fiica sa de 7 ani de către Anca Țurcașiu
Foto: Captură Facebook

„Fiica mea a vrut să-și facă o poză cu Anca Țurcasiu, care lucra la același hotel unde ne-am cazat. A refuzat-o, spunând că are treabă! Fiica mea are milioane de vizualizări și zeci de mii de distribuiri la o singură postare, la doar 7 ani. Faptul că această bătrână legendă cu un puștan după ea a refuzat-o denotă faptul că faima se cucerește, dar o poți distruge într-o secundă!!!”, a scris Christian Sabbagh pe Facebook, vizibil supărat pe întreaga situație. Și pe bună dreptate, căci fiica sa a rămas cu siguranță dezamăgită de gestul cântăreței, pe care probabil o admira. 

Internauții au sărit în sprijinul lui Sabbagh și al fiicei sale 

Postarea lui Christian Sabbagh nu a rămas indiferentă, căci internauții au reacționat imediat. 

„Fata să fie sănătoasă, că doamna cu pricina e frustrată rău, de când a divorțat”, „Ai punctat perfect! O fotografie durează doar câteva secunde și contează enorm, mai ales când e vorba de un copil. Urât comportamentul doamnei Țurcașiu! A scăzut și-n ochii mei!” 

Anca Țurcașiu a cântat într-un hotel de 4 stele din Mamaia, însă și-a atras critici din cauza comportamentului ei
Foto: Captura Facebook

„Oricare copil sau adult ar fi fost dezamăgit!”, „Cine a mai auzit de Anca Țurcașiu? S-a uzat.  

Fata dumneavoastră să fie sănătoasă și să nu aibă nevoie de așa om. Felicitări pentru fata dumneavoastră. O micuță artistă. Mult succes!”, au fost doar câteva dintre reacțiile la postarea lui Christian Sabbagh. 

Anca Țurcașiu a reacționat evaziv la postarea lui Sabbagh

Marți seară târziu, Anca Țurcașiu a scris pe pagina ei de Facebook un text ce pare a fi un răspuns la postarea prezentatorului de la Kanal D. E un text evaziv, căci nu se referă cu claritate la întâmplarea cu fetița.

„Să aveți o seară minunată!
Să ne bucurăm de lucrurile care nu se cumpără cu bani! Ca de exemplu, un apus spectaculos!
Eu continui să trăiesc frumos, imună la răutatea sau invidia oamenilor, continui să-mi trăiesc viața liniștită, senină, știind că singurul scop al meu este să fiu un om mai bun în fiecare zi.
Cine mă cunoaște știe cum sunt.
Restul…..e can can….
Nu răspund niciodată răutăților sau oamenilor care adresează cuvinte rele la adresa mea….”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre