Simona Ionescu / Redactor Șef

Jurnalistul Christian Sabbagh vorbește despre noua misiune: „Am vândut tot ce aveam…”

Jurnalistul Christian Sabbagh vorbește despre noua misiune: „Am vândut tot ce aveam…”
Jurnalistul și prezentatorul TV Christian Sabbagh a primit cea mai puternică lovitură și o nouă misiune. Sabbagh este foarte apreciat de public, mai ales că, în numeroase acțiuni și demersuri jurnalistice, a arătat nedreptatea făcută victimelor violenței domestice și nu numai.

Acum, jurnalistul Christian Sabbagh vorbește despre noua misiune.  Și-a asumat-o din primul moment și e convins că va avea succes. „Toate misiunile din viața mea au fost încheiate cu succes. Dumnezeu mi-a trasat o nouă sarcină, acum. Indiferent ce spun unii, va veni o zi când îi voi raporta puiului meu drag: „misiune îndeplinită”. Nu cerșesc mila nimănui, din contră, am tras doar un semnal de alarmă. Oamenii normali au înțeles, infractorii o văd ca pe un blestem. Să-mi fac copilul bine, după care mă voi ocupa din nou de ei! Toate la timpul lor…”, a scris jurnalistul pe pagina sa de Facebook.

Fiul lui Christian Sabbagh are autism

Christian Sabbagh are patru copii de care este extrem de mândru: pe Christian Jr. (6 ani), Jasmine Anne Marie (7 ani), Eduard, în vârstă de 23 de ani și pe Anais. Anais și Christian Jr. provin din căsătoria cu actuala lui soție, Iulia, Jasmine provine din al doilea mariaj al său, iar Eduard, cel mai mare dintre copiii lui Christian Sabbagh, a venit pe lume din primul mariaj al prezentatorului.

Fiul lui Christian Sabbagh are nevoie de terapii costisitoare în străinătate (Sursa: Facebook)

Primăvara aceasta familia cunoscutului jurnalist se confruntă cu probleme. Mezinul, Christian Jr. diagnosticat cu autism în urmă cu trei ani, are noi probleme. „Am vândut tot ce aveam de vândut, la pret de chilipir, numai să-mi fac copilul bine”, a mai transmis jurnalistul într-o altă postare, în care spunea că, pentru tratament, fiul lui va fi dus la o clinică din Viena, pentru o primă intervenție ce presupunea anestezie.

Jurnalistul își va duce copilul la cele mai bune clinici

Christian Sabbagh a vorbit și despre ce urmează: „Nu sunt omul pe care îl puteți cumpăra, pentru că nu am preț! Iubesc prea mult Dreptatea și Adevărul încât să mă las corupt! Deocamdată am alte planuri, să-mi fac copilul bine și să-l duc la cele mai importante clinici din lume. Sunt decis să rămân pe drumuri, numai să-l văd bine!

Zilele trecute, Christian Sabbagh a postat un mesaj emoționant pe rețelele sociale, dezvăluind ce eforturi face pentru a-și salva copiulul (Sursa: Facebook)

România, din păcate, nu are nicio soluție pentru românii aflați în suferință. Blestemul acestei țări minunate, să fie condusă de români ce nu iubesc românii. Locul corupților este la pușcărie, iar averile lor confiscate, chiar și cele din afara țării, cam asta ar fi platforma mea de luptă”.

Sursa foto: Facebook

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre