Jurnalistul Christian Sabbagh, greu încercat de soartă. Soția a avut nevoie de terapie

Jurnalistul Christian Sabbagh, greu încercat de soartă. Soția a avut nevoie de terapie
Christian Sabbagh și soția sa, Iulia, ar face orice pentru copiii lor. Doar că viața le-a dat o lecție grea. Partenera de viață a jurnalistului a avut nevoie de ajutor de la un psiholog.

Christian Sabbagh și soția sa, Iulia, se confruntă cu probleme mari. Micuțul lor a fost diagnosticat cu autism. Mama a avut un șoc când a aflat și a avut nevoie de psiholog,

Christian Sabbagh și soția sa, Iulia, fac tot ce le stă în putință pentru a-și ajuta mezinul să facă față autismului. Părinții au decis să-l înscrie pe cel mic la o grădiniță specială, unde terapeuții specializați au început să facă minuni cu băiețelul. „Încercăm toate terapiile din lumea asta. Geo este prioritar pentru noi, el este numărul unu pentru noi în acest moment. Este înscris la o grădiniță privată unde sunt specialiști, terapeuți care se ocupă de recuperare și deja vedem rezultatele.

„Părinților le-aș spune să nu renunțe, să caute soluții, să întrebe specialiști, să apeleze la ONG-uri”

Este o luptă grea și costisitoare, chiar dacă gradul lui de afectare este unul ușor. Copiii cu autism sunt speciali, au o sensibilitate aparte.

Sabbagh greu încercat de soară. Ce a pățit mezinul

Părinților le-aș spune să nu renunțe, să caute soluții, să întrebe specialiști, să apeleze la ONG-uri, asociații care fac lucruri extraordinare. Să se informeze, să caute ajutor specializat, să comunice cu alți părinți aflați în aceeași situație și să identifice cele mai bune soluții pentru copilul lor”, a declarat Christian Sabbagh pentru viva.ro.

Soția lui Christian Sabbagh a avut nevoie de psihologâ

Când a aflat ce se întâmplă cu copilul său, soția lui Sabbagh a a avut nevoie de terapie pentru a reuși să treacă peste această cumpănă  și a fi alături de copiii.  „Recunosc că am avut nevoie de consiliere psihologică să înțeleg că lucrul cel mai important este ca eu să fiu bine ca să-l fac bine și pe fiul meu.

Am căutat ajutor pentru a mă vindeca mintal, pentru a avea puterea de a fi sprijinul copiilor mei, indiferent de situațiile grele cu care am fost încercați”, a declarat Iulia Sabbagh, cu ceva timp în urmă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre