Simona Ionescu / Redactor Șef

Unica fiică a lui Ion Țiriac a pus internetul pe jar cu ultima fotografie. Nu mai contenesc reacțiile

Unica fiică a lui Ion Țiriac a pus internetul pe jar cu ultima fotografie. Nu mai contenesc reacțiile
Ion Țiriac are de ce să fie mândru. Faptul că e miliardar pălește în fața adevăratei sale bogății: cei trei copii ai săi „oficiali” și nepoții lui, de la primul născut. El are o singură fiică, ieșită din tipare. E frumoasă de rupe și deșteaptă, Ioana Natalia.

Ioana Natalia Ţiriac, unica fiică a miliardarului Ion Ţiriac, a pus internetul pe jar cu cea mai  recentă fotografie distribuită pe contul său de Instagram, stârnind o mulțime de reacții din partea urmăritorilor săi.

Ioana Natalia Țiriac a stârnit valuri de reacții pe internet cu această fotografie (Instagram)

După o lungă absență pe rețelele sociale, tânăra de 27 de ani a revenit cu o imagine în care poartă o rochie de seară gri, cu umerii goi. Imaginea a adunat rapid numeroase comentarii admirative. Printre mesajele primite se numără: „Prinţesă”, „Asta e o poză rară!”, „Domnişoara mea preferată”, „Superbă”, „Frumoasă fotografie”, „Eşti minunată”.

Unica fiică a lui Ion Țiriac a pus internetul pe jar

Ioana Natalia Ţiriac, fiica lui Ion Ţiriac și a Sophiei Ayad, și-a finalizat studiile la un liceu din București, iar ulterior a absolvit Facultatea de Economie din Miami. După terminarea studiilor, perioadă în care a locuit într-un penthouse splendid, cu vedere la plajă, Ioana a decis să se mute în Dubai.

După ce a făcut facultatea în Miami, fiica lui Ion Țiriac s-a mutat în Dubai și lucrează ca agent imobiliar (Instagram)

Tânăra este deja independentă financiar. Ea a obținut un post de agent imobiliar la o companie de renume, și se bucură deja de succes în carieră. De altfel, forte mândră de fiica ei este și mama acesteia, jurnalista cu origini egiptene Sophie Ayad. Aceasta a postat recent pe rețelele sociale o fotografie în care Ioana Natalia Țiriac apare alături de alți agenți imobiliari de top, fiind etichetați drept „Superstar”.

Cine este mama Ioanei Natalia

Sophie Ayad și Ion Ţiriac s-au cunoscut în anul 1994 la Munchen, pe vremea când miliardarul român desfășura diverse afaceri în Germania. Relația lor a durat nouă ani și, deși s-au despărțit, au rămas în relații foarte bune. Sophie este cu 28 de ani mai tânără decât Ion Ţiriac care, potrivit revistei Forbes, are o avere estimată la 2,1 miliarde de dolari.

Ioana Natalia Țiriac uimește cu frumusețea și silueta ei ori de câte ori postează imagini pe internet (Instagram)

Cel mai recent, Ioana Natalia a apărut pe rețelele sociale în fotografii distribuite de ea și nepotul său, fiul cel mare al lui Ion Ion Țiriac, Alexander. Cei doi au fost împreună cu familia în vacanța de Paști în Africa, dar au plecat singuri într-un safari.  

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre