Simona Ionescu / Redactor Șef

Cine a crescut-o pe Theo Rose și i-a deschis aripile. E vorba tot de o vedetă, îngerul ei păzitor, dar și nașa bebelușului

Cine a crescut-o pe Theo Rose și i-a deschis aripile. E vorba tot de o vedetă, îngerul ei păzitor, dar și nașa bebelușului
E apreciată pentru vocea sa extraordinară și considerată una dintre cele mai talentate vedete ale României. Theo Rose numără zilele până va deveni mămică.

Sunt puțini cei care știu că în spatele lu Theo Rose a stat o femeie puternică, care a învățat-o cum să se descurce în viață.

Raluca Diaconu, și ea o cântăreață cunoscută și Theo Rose nu sunt doar surori, ci și cele mai bune prietene. Fetele mai au un frate, pe Radu, pe care-l adoră și sunt cele mai fericite când familia se reunește. Cu ceva timp în urmă, invitate într-o emisiune, surorile au vorbit despre relația extraordinară care le leagă și prin ce greutăți au trecut ținându-se de mână.

„Ea a sacrificat mai mult din copilăria ei pentru a mă crește. Acum adună roadele a ceea ce a investit în mine.(…) Ea a avut niște responsabilități un pic premature.”, a mărturisit Theo Rose în cadrul emisiunii „De-a viața ascunselea”, la Antena 3.

Raluca și Theo Rose, două surori fericite, care nu-și ascund nimic

„Când se uita la mine cu ochii mari și verzi era irezistibilă”

În adolescență, pentru a avea grijă cum trebuie de Theo Rose, Raluca s-a mutat la București la sora sa, care era elevă la un liceu din Capitală. Iar acum a ajuns ca Theo să fie un adevărat model pentru ea. „Sentimentele mele erau mai de grabă materne decât de soră.

Cred că mi-am asumat rolul acesta și cred că încă de la început a stârnit în mine o chestie care mi-a făcut să-mi placă. Când se uita la mine cu ochii mari și verzi era irezistibilă. E greu să vorbim de relația noastră, se lasă cu multe emoții. Cred că fiecare dintre noi este pe locul ei, dar în aceeași măsură are o mare importanță că e sora mea. A venit o perioadă când ea a devenit model pentru mine.

„Asta e misiunea cea mai importantă pe care o are o soră mai mare”

Am avut o perioadă, în momentul în care Teo a ajuns să fie pe picioarele ei și nu am mai ajuns să-i port de grijă, ce mănâncă, cu ce se îmbracă, m-am blocat puțin, pentru că eu m-am gândit că acum e mare, e pe picioarele ei, eu acum ce fac, ce-i mai ofer.

Theo Rose numără zilele până va deveni mămică

Mi-am dat seama că datoria mea de soră mai mare nu s-a încheiat și că ceea ce pot să fac este să mă rog la Dumnezeu pentru frații mei, pentru ea și pentru fratele nostru și cred că asta e misiunea cea mai importantă pe care o are o soră mai mare”, i-a mai dezvăluit artista.

Raluca a luptat mulți ani cu anxietatea

Din nefericire, și Raluca a avut probleme, confruntându-se cu anxietatea. În plus, s-a căsătorit foarte tânără, dar a divorțat după 11 ani de relație. „Cu anxietatea m-am confruntat chiar dinainte de a mă căsători și apoi m-am luptat cu ea mulți ani și nu am înțeles multă vreme de ce, de unde. Însă ceea ce am înțeles e că probabil te confrunți cu anxietate în momentul în care ceva nu e în regulă cu tine, că nu trăiești ceea ce ar trebui să trăiești, că nu ești prezent în viața ta.

Sora lui Theo Rose a divorțat după 11 ani de căsnicie

„Am înțeles că nu se poate să-ți vinzi mereu o minciună că ești fericit și ești bine”

În momentul în care am înțeles aceste lucruri, mi-am luat destinul în mâini, am luat deciziile pe care simțeam să le iau, mi-am asumat răspunderea pentru absolut tot și am scăpat de toate fricile.(…) Nu a fost ușor, dar am înțeles că nu se poate să-ți vinzi mereu o minciună că ești fericit și ești bine, că nu poți la nesfârșit, obosești. Mi-am luat destinul în mâini și încerc să fiu un om fericit.”, a mai spus Raluca Diaconu.

El e bărbatul care a făcut-o fericită pe artistă

Raluca așteaptă cu nerăbdare să devină mătușă, dar și nașă

Mai e puțin până când Theo Rose va naște, iar Raluca e foarte emoționată și așteaptă cu nerăbdare momentul în care va deveni mătușă. „Sunt fericită pentru Teo, pentru că traversează o perioadă atât de minunată din viața ei, că viața i s-a așezat atât de frumos și că este un semn că Dumnezeu, când consideră că este momentul, le așază El cum nu se poate mai bine.

Am emoții, într-adevăr, abia aștept să vină pe lume acest copil minunat și sunt încântată și extrem de fericită că m-au ales să fiu nașă. Am mari emoții, îmi vin lacrimi în ochi când vorbesc despre asta. Să vină pe lume sănătos, îl așteptăm cu bucurie”, a explicat Raluca Diaconu la „Teo Show”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre