Simona Ionescu / Redactor Șef

Cine citește această rugăciune către Sfântul Nicolae, va avea parte de o minune

Cine citește această rugăciune către Sfântul Nicolae, va avea parte de o minune
Așteptat an de an atât de cei mici, cât și de cei mari, Moș Nicolae nu aduce doar daruri, ci și împliniri sufletești. Cine citește această rugăciune către Sfântul Nicolae pe 6 decembrie va avea parte de o minune.

Supranumit și făcătorul de minuni, Sfântul Nicolae se spune că rezolvă orice problemă, cu condiția ca cel care înalță rugăciuni către el să aibă sufletul curat. Cuvintele rostite fac minuni în viața credinciosului.

Una dintre cele mai așteptate seri din an este cea a Sfântului Nicolae, când toată lumea își pregătește ghetuțele în așteptarea lui Moș Nicolae. Ocrotitorul copiilor, dar și al fetelor necăsătorite, al marinarilor, brutarilor și celor nevoiași, Sfântul Nicolae face minuni pe bandă rulantă. Citiți această rugăciune cu toată inima și veți vedea cum viața vi se va schimba radical.

Aprindeți întotdeauna o lumânare

E foarte important ca înainte să începeți să citiți rugăciunea, să aprindeți o lumânare. Rugăciunea vă ferește de necazuri, boli, suferințe și vă ajută să vă împliniți orice dorință.

Cine citește această rugăciune de Sfântul Nicolae, va avea parte de o minune

Rugăciunea către Sfântul Nicolae care face minuni

„O, preabunule părinte Nicolae, păstorul și învățătorul celor ce aleargă cu credință către a ta folosire și cu fierbinte rugăciune te cheamă pe tine, sârguiește degrab a le ajuta. Izbăvește turma lui Hristos de lupii ce o răpesc pe ea și toate părțile creștinești le ocrotește și le păzește, prin sfintele tale rugăciuni, de gâlcevile lumești, de cutremur, de venirea altor.

„Ca să viețuim în veacul acesta, și de partea stării de-a stânga să ne izbăvească și în partea de-a dreapta, împreună cu toți sfinții, să ne învrednicim”

Și precum ai miluit pe cei trei bărbați care ședeau în temniță și i-ai izbăvit pe ei de mânia împăratului și de tăierea sabiei, așa ne miluiește și pe noi. Cei ce cu mintea, cu cuvântul și cu lucrul suntem întru întunericul păcatelor și ne izbăvește de mânia lui Dumnezeu și de chinul cel veșnic. Ca prin mijlocirea ta, cu ajutorul, cu mila și cu harul lui Hristos, Dumnezeu să ne dea viață liniștită și fără de păcat. Ca să viețuim în veacul acesta, și de partea stării de-a stânga să ne izbăvească și în partea de-a dreapta, împreună cu toți sfinții, să ne învrednicim. Amin.”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre