Simona Ionescu / Redactor Șef

Cine este noul James Bond. Actorul, printre favoriții din acest an

Cine este noul James Bond. Actorul, printre favoriții din acest an
După ce Daniel Craig și-a încheiat misiunea de agent secret în celebrul rol, fanii așteaptă cu nerăbdare anunțul oficial privind cine este noul James Bond. Cel va prelua rolul se pare că este unul dintre actorii favoriți de la Hollywood în acest moment.

Personajul creat de Ian Fleming și apoi ecranizat într-o serie de filme, James Bond este poate cel mai cunoscut agent secret din lume. De-a lungul anilor, o serie de actori au preluat celebrul rol al ”agentului 007”, printre ei remarcându-se Sean Connery, Roger Moore, Pierce Brosnan, dar și cel din urmă, Daniel Craig. Acesta a jucat personajul timp de 15 ani, până când s-a retras în 2020. 

De atunci, fanii au așteptat cu nerăbdare și au speculat pe marginea actorului care îl va juca în continuare pe Bond. Au existat multe controverse de-a lungul subiectului și s-au vehiculat o serie de nume printre care Luke Evans, Jonathan Bailey sau Tom Hardy. Iar recent, un nume nou surprizător a fost adăugat liste. Conform surselor The Sun, un actor care se află în acest moment printre favoriții de la Hollywood ar urma să preia misiunea agentului secret James Bond. 

Oppenheimer se ”transformă” în James Bond 

După succesul pe care l-a avut filmul ”Oppenheimer”, actorul Cillian Murphy este omul momentului peste ocean. Chiar și producătoarea celebrei francize cu spioni, Barbara Broccoli, l-a urmărit îndeaproape pe actor în ultimul an. Astfel, nu este de mirare că se zvonește că Murphy ar fi printre favoriții în cursa pentru celebrul rol. 

Cillian Murphy l-ar putea întruchipa pe James Bond în celebra franciză
Foto: Wikipedia

”Cillian este preferatul de la Hollywood în acest moment, iar acesta ar fi rolul suprem. Ar fi și o modalitate de a ridica filmele James Bond, fiind un actor care se află în vârful carierei sale”, a declarat o sursă apropiată actorului pentru publicația citată. Cu toate acestea, nu s-a luat încă nicio decizie, având în vedere că filmările pentru cel de-al 26-lea film cu James Bond vor începe abia la sfârșitul anului viitor.

Între timp, pe Clillian Murphy îl mai așteaptă probabil câteva vești bine, căci pe 10 martie urmează să fie decernate premiile Oscar, iar ”Oppenheimer”este în topul preferințelor, astfel că anul a început cum nu se poate mai bine pentru mult iubitul actor. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre