Simona Ionescu / Redactor Șef

Iubita lui Al Pacino face dezvăluiri. Ea și celebrul actor au trecut prin momente cumplite

Iubita lui Al Pacino face dezvăluiri. Ea și celebrul actor au trecut prin momente cumplite
Al Pacino a devenit anul trecut tătic pentru a patra oară, după ce iubita sa, Noor Alfallah, i-a dăruit un băiețel. Recent, Noor a dezvăluit prin ce clipe grele au trecut, atât ea cât și actorul, pe vremea când așteptau nașterea micuțului.

Noor Alfallah, în vârstă de 30 de ani, are o relație cu celebrul actor Al Pacino, iar cei doi au devenit și părinții unui băiețel pe nume Roman în vara anului trecut. Al Pacino, în vârstă de 83 de ani, este tatăl a încă trei copii din relația cu două femei. E vorba de gemenii de 22 de ani Olivia și Anton, cu fosta sa parteneră, actrița Beverly D’Angelo, și o fiică, de 33 de ani, cu Jan Tarrant. 

Într-un interviu acordat revistei Vogue Arabia, producătoarea a vorbit despre cum l-a cunoscut pe celebrul actor din ”Nașul”. Aceasta l-a întâlnit pe Pacino după ce au fost așezați unul lângă altul la o cină: ”M-am gândit că era interesant. Am zis, wow, acela este Al Pacino. Am urmat școala de film, deci știam cine era el. Este o persoană foarte talentată și unică.”

S-au apropiat în pandemie, apoi au devenit iubiți

În ciuda faptului că îl admira, Noor a mărturisit că nu s-a gândit că Pacino va deveni tatăl copilului ei: ”Nu aveam nicio intenție și nu m-am gândit că el va fi tatăl fiului meu într-o zi.” Noor a menționat că nu au schimbat numerele de telefon și nici nu s-au mai văzut timp de un an, până când s-au întâlnit întâmplător la restaurantul E Baldi și au stabilit o prietenie.

Producătoarea a spus că atunci când a izbucnit pandemia de COVID, au ajuns să petreacă fiecare zi împreună, deoarece el locuia pe strada alăturată ei. Cei doi urmăreau filme împreună și jucau șah: „A fost ca o școală de film cu Al Pacino. ‘Ai văzut vreodată Scarface?’ m-a întrebat. ‘Nu,’ i-am răspuns, ‘chiar dacă știu replicile”, a mărturisit iubita lui Al Pacino, care a mai spus că în cele din urmă prietenia s-a transformat într-o relație. 

A trecut prin momente delicate înainte de naștere 

Noor Alfallah alături de micuțul Roman Foto: Instagram

Noor a dezvăluit și faptul că sarcina cu Roman nu a fost una liniștită, căci problemele ei de sănătate i-au îngrijorat atât pe ea, cât și pe Al Pacino. Ea a dezvăluit că atunci când a rămas însărcinată, era neliniștită deoarece în 2021 fusese diagnosticată cu un nodul para tiroidian și era îngrijorată, căci a avut o sarcină cu risc ridicat. Înainte de a-l naște pe Roman în iunie 2023, Noor, a fost diagnosticată și cu sindromul HELLP, o tulburare rară a ficatului și a coagulării sângelui care uneori poate duce la convulsii. 

”Când mă uit acum în urmă, îmi doresc să fi putut să mă bucur mai mult de sarcină,” a împărtășit ea a împărtășit producătoarea de televiziune. Alfallah – care are 53 de ani mai puțin decât Pacino – a povestit cum a fost conectată la perfuzii de magneziu, dar și despre incapacitatea ei de a fi singură cu nou-născutul în cazul în care ar avea o convulsie.

Actoria, în genele micuțului Roman

De asemenea, a descris experiența de a fi părinte alături de legendarul actor ca fiind „mai mare” decât și-ar fi putut „imagina vreodată”. Noor a mai vorbit cu entuziasm despre fiul lor, spunând publicației: „Roman a fost pur și simplu cel mai mare dar de la Dumnezeu, de o mie de ori mai bun decât m-am gândit vreodată că va fi. În fiecare zi când mă uit la el, știu doar că sunt atât de binecuvântată.”

În ceea ce privește planurile de viitor ale carierei lui Roman, ea a spus: „Nu știu. El poate fi orice își dorește să fie. Tatăl lui, desigur, vrea ca el să fie cine își dorește să fie… Cred totuși că actoria este în genele lui”, a încheiat iubita lui Al Pacino.

Pacino și iubita sa și-au dezbătut custodia în instanță

În noiembrie anul trecut, actorul și iubita sa au stabilit custodia pentru micuțul Roman. Un judecător a ordonat ca cei doi să împartă custodia legală comună a lui Roman, dar Noor va avea custodia fizică principală asupra băiatului.  Pacino a fost de asemenea obligat să plătească cheltuielile legale ale prietenei sale, și este și responsabil să-i plătească 30.000 de dolari pe lună pentru întreținerea copilului. 

Aceasta se adaugă altor cheltuieli semnificative pentru Alfallah, inclusiv o taxă inițială de 110.000 de dolari, 13.000 de dolari care vor merge către angajarea unei asistente medicale pe timp de noapte, dar și fonduri suplimentare pentru acoperirea oricăror cheltuieli medicale care nu sunt incluse în asigurare. Pacino va contribui și cu 15.000 de dolari anual la un fond universitar pentru fiul său. Deși s-a zvonit că s-ar fi despărțit, cei doi au negat zvonurile, menționând că doar au stabilit custodia copilului, însă încă sunt un cuplu. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre