Simona Ionescu / Redactor Șef

La ce poftește Daniela Crudu de când e însărcinată. „Exact ce nu găsești”

La ce poftește Daniela Crudu de când e însărcinată. „Exact ce nu găsești”
Daniela Crudu a anunțat că e însărcinată pentru a doua oară și că urmează să vină pe lume un băiețel. Recent, bruneta a spus și la ce poftește.

Însărcinată pentru a doua oară, Daniela Crudu mai are doar trei luni și va deveni mămică pentru a doua oară. Iată și la ce poftește vedeta.

Nu mai depășește cinci țigări pe zi

Daniela Crudu a început deja să numere zilele până când își va strânge băiețelul în brațe. Iar la a doua sarcină, bruneta a mărturisit că a făcut o schimbare importantă: fumează mult mai puțin. Pentru că la prima sarcină recunoaște că și-a cam făcut de cap, acum încearcă să aibă un stil de viață cât mai sănătos și ascultă sfatul medicului.

Așa că nu mai depășește cinci țigări pe zi. Pentru că „nu mai vreau să fiu haotică, lasă că merge și așa”, ci doar să stea „cuminte”. „În prima sarcină fumam și mai mult, nu țineam cont, acum le număr, vreau să fiu strictă”, a spus Cruduța, invitată în emisiunea WoWNews de pe Youtube.

Daniela Crudu, însărcinată a doua oară

 „Mă simt grăsuță, dar nu m-am cântărit, pentru că nu vreau să intru în depresie”

Pe de altă parte, fosta asistentă a lui Dan Capatos a punctat și faptul că are mare grijă și la ce mănâncă și e atentă să fie cât mai „sănătos”. Bruneta susține că a început să se simtă „grăsuță”, dar nu s-a cântărit, „pentru că nu vreau să intru în depresie, eu vreau să mănânc, să mă alimentez bine”. Cât privește poftele, a fost o norocoasă, pentru că singurul lucru la care nu poate rezista este porumbul fiert, adică „exact ce nu găsești”.

Daniela Crudu și fetița

Nu a planificat copilul

Daniela a anunțat a doua sarcină înainte de Crăciun și spune că nu a fost nimic planificat. S-a bucurat foarte mult, apoi „mă gândeam că iar trebuie să trec prin asta, iar cezariană. Îmi fac stresul ăsta singură”. Și asta pentru că niciodată nu s-a văzut atât de repede mamă a doi copii. Conștientă însă de faptul că asemenea lucruri se întâmplă când vrea Dumnezeu, Daniela îl așteaptă cu sufletul deschis pe Dominic, care va face pereche cu cea mai frumoasă fetiță care a venit pe lume anul trecut.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre