Simona Ionescu / Redactor Șef

S-a aflat cine i-a dat foc la casă fostului ministru Miron Mitrea. A fost răzbunare

S-a aflat cine i-a dat foc la casă fostului ministru Miron Mitrea. A fost răzbunare
Oamenii politici devin de multe ori ținte în diverse conflicte sau strategii. Unii au probleme inclusiv după ce și-au dus la îndeplinire mandatele. Locuința  unuia din politicienii cunoscuți a fost incendiată intenționat.

Un incendiu a avut loc, ieri, la casa de vacanță a fostului ministru al Transporturilor, Miron Mitrea, iar până la urmă s-a aflat cine i-a dat foc la vilă. A fost un gest de răzbunare, focul fiind pus intenționat de un angajat cu care politicianul avea probleme de mai mult timp și cu care decisese să încheie relațiile de muncă.

Imediat după incendiu, polițiștii au reținut un tânăr, fost angajat al acestuia, principalul suspect în acest caz. Fostul ministru al Transporturilor ar mai fi avut probleme cu acest salariat, scriu jurnaliștii din Constanța.

7 camere din vila lui Miron Mitrea din Deltă au ars în incendiu

Miron Mitrea are în Delta Dunării o casă de vacanță cu etaj acoperită cu stuf. Incendiul a fost devastator pentru camerele superioare și acoperiș, flăcările extinzându-se cu repeziciune. Pompierii s-au luptat cu incendiul patru ore. În urma incendiului, au ars 7 camere din clădire, pe o suprafață de aproximativ 200 metri pătraţi.

Cum a luat foc casa lui Miron Mitrea

ISU Delta a intervenit cu şapte subofiţeri şi două ambarcaţiuni din cadrul Pichetului de pompieri nave operative Crişan. La sosirea acestora, acoperişul clădirii lui Miron Mitrea ardea puternic. „În jurul orei 16:30, pompierii militari tulceni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casa de vacanță din localitatea Crișan, județul Tulcea. Către locul intervenției, s-au deplasat 7 subofițeri, cu două ambarcațiuni, din cadrul Pichetului de pompieri Nave operative Crișan.

La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta cu flacără deschisă la acoperișul clădirii. Pompierii militari au procedat la localizarea și la lichidarea incendiului folosind mijloacele specifice din dotare.Casa fiind acoperită cu stuf, flăcările s-au extins cu repeziciune, îngreunând astfel intervenția pompierilor. După aproximativ 4 ore, focul a fost lichidat. În urma incendiului, au ars 7 camere din clădire, pe o suprafață de aproximativ 200 mp”, au transmis reprezentanții ISU Tulcea.

Suspectul, un angajat nemulțumit al lui Mitrea

Conform localnicilor, suspescul a recunoscut că a dat foc şi a precizat ca vrea sa ajungă la pușcărie. Primarul de la Crișan, Silviu Florin Rahău, a declarat că bărbatul are probleme psihice și că bea alcool.

Suspsectul incendierii e un fost angajat al lui Mitrea care s-a lăudat că a dat foc casei ca „să ajungă la pușcărie” înainte să vină iarna

„El este cel care a dat foc casei de vacanță. A făcut gestul pe fondul consumului de alcool și dereglărilor psihice. Are plătite salariile la zi, toată remunerația este la zi. A avut o deraglare psihică pe fond de alcool”, a spus edilul, făcând referire la bărbatul reținut ca suspect de polițiști potrivit ziuaconstanta.ro.

Sursa foto: capturi video

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre