Simona Ionescu / Redactor Șef

Cine i-a spart parbrizul lui Dorian Popa. Ce spune artistul

Cine i-a spart parbrizul lui Dorian Popa. Ce spune artistul
După o primire spectaculoasă la Lugoj, Dorian Popa și-a îndreptat pașii spre Hunedoara, când a constatat că cineva i-a spart parbrizul luxoasei sale mașini.

În drum spre Hunedoara, Dorian Popa a rămas surprins când a văzut că parbrizul superbei sale mașini e spart. Cine a făcut asta.

Cine i-a spart parbrizul lui Dorian Popa. Ce spune artistul

După ce a fost nebunie la Lugoj cu venirea lui Dorian Popa, artistul a plecat spre Hunedoara. Atunci a constatat că are parbrizul spart la mașină. Artistul însă a reacționat cu mult umor la acest eveniment neplăcut. „Hâț, Johnuțule, ciocăneam spre Hunedoara, după Lugojul cel nebun unde am stat trei ori la poze și am observat-o pe micuța daună.

Ia vezi cum s-a spart parbrizescu azi noapte pe drum. Ia uite-l, mânca-l-ar tata. Ce a aruncat mă în parbriz? Cataroaie?”, a spus Dorian Popa. Artistul nu-și face însă probleme, pentru că se va duce la firma de asigurare și își va rezolva problema.

Dorian Popa la un pas să-și atingă timpanul

Cu doar câteva zile în urmă, Dorian a ajuns de urgență la spitalul ORL, după ce a fost la un pas să-și atingă timpanul. Acesta și-a curățat urechea cu bețișoare, dar acestea s-au dovedit a fi extrem de periculoase. Artistul a fost la un pas să-și piardă auzul. Pentru că sângerarea nu se oprea, cântărețului i-a fost pusă o meșă în ureche. Pe contul său de socializare, Dorian le-a povestit fanilor isprava sa și le-a dat și sfaturi.

”Aviz amatorilor, nu vă băgați bețigașe în ureche indiferent de ce vă spune creierul. Am făcut-o lată, îmi curge sânge din urechea asta. Sunt la ORL. Sângerarea nu se poate opri, am dat cu bățul de mânerul ciocănașului, la milimetri de timpan”, a mărturisit Dorian. Nu e pentru prima dată când vedeta ajunge la spital, pentru analize de rutină, pentru că vrea să fie convins că e sănătos tun.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre