Simona Ionescu / Redactor Șef

Cine și de ce i-a stricat nunta actriței Ioana Ginghină

Cine și de ce i-a stricat nunta actriței Ioana Ginghină
La trezi zile după nuntă, s-a aflat adevărul. Celebra actriță s-a măritat  cu poliția alături. Vedeta a povestit în detaliu cum au decurs lucrurile și de ce a fost nevoie de intervenția oamenilor legii.

Îndrăgita actriță Ioana Ginghină s-a căsătorit în weekend cu Cristi Pitulice, bărbatul cu care are o relație de mai mulți ani. Au făcut doar cununia civilă, și apoi o petrecere restrânsă, cu 40 de invitați aproximativ, în curtea casei.

Ioana Ginghină este la a treia căsătorie și după un divorț urât. Ea a fost căsătorită în tinerețe cu Daniel Tudorică. Relația s-a încheiat pentru că bărbatul își dorea copii, în timp ce actrița era mai preocupată de criera sa. Ulterior, ea a avut o relație cu Cove. După despărțirea de acesta, în 2006, Ginghină s-a căsătorit cu Alexandru Papadopol, alături de care are o fiică, Ruxandra.

Ioana Ginghină și Cristi Pitulice au făcut o nuntă mică, doar cununia civilă și o petrecere restrânsă, în curtea casei (Sursa foto: Instagram)

Cei doi au divorțat în 2019, iar la scurt timp, Ioana l-a întâlnit pe Cristi Pitulice. Originar din Alexandria, acesta are o carieră de peste 13 ani în domeniul turismului, fiind recunoscut drept un influencer puternic. Cu ani în urmă, el a început să publice articole despre turism în revistele de specialitate din România, ceea ce i-a consolidat statutul de voce importantă în acest sector.

Căsătorie relaxată oficiată în curtea casei

Cuplul a decis, de comun acord, să facă o nuntă restrânsă, fără mari fasoane, la care să participe doar cei apropiați. „Vom face doar cununia civilă, la mine în curtea casei. Va fi ceva intim, doar 40 de persoane, fără sarmale! Petrecerea va fi la mine în curte, pe relaxare, DJ-ială”, a spus actrița, înainte de eveniment.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ioana Ginghina (@ioanaginghina)

Ioana Ginghină nu s-a complicat nici în privința rochiei sau în ceea ce privește alegerea nașilor. „Rochia este simplă, comodă și frumoasă. Nașii sunt o prietenă de-a mea din facultate și soțul ei”, a mai spus actrița înaintea cununiei la care a purtat o cunună cu frunze și fructe de toamnă care, mărturisea ulterior, a făcut-o să se simtă ca o zeiță.

Actrița Ioana Ginghină a avut poliția lângă ea la nuntă

Conform Ioanei, organizarea și petrecerea au decurs foarte bine, cei doi miri și invitații bucurându-se de o atmosferă plăcută. Și având poliția alături. În timpul petrecerii de după cununie, polițiștii le-au sunat de trei ori la poartă.

Vedeta povestește că petrecerea a fost una foarte frumoasă și, în ciuda faptului că au încercat să păstreze un volum cât mai scăzut, pentru a nu isca probleme, unii din vecini s-au simțit deranjați. Așa că au sunat la 112 și au chemat poliția. Culmea, spune actrița. Vecinii reclamagii nici măcar nu locuiesc foarte aproape de casa ei.

Poliția a intervenit de 3 ori la nunta Ioanei Ginghină

,,A ieșit foarte frumos, superb, arăta curtea superb, totul decorat, frumos, dar au chemat vecinii poliția. La ora 4 după amiază, prima dată, că au chemat de trei ori poliția. Venea poliția și zicea: Da, am constatat, nu e muzica tare. Muzica chiar nu era tare, noi vorbeam între noi la mese, nu țipam. Nu vecinii noștri au chemat, cu care vorbisem deja. Niște vecini de peste trei curți.

Își cereau și scuze săracii, îți dai seama, ieșea Cristi primul, ieșeam și eu, odată am ieșit și cu domnișoarele de onoare. Nu s-a dat amendă”, a povestit Ioana Ginghină, la o emisiune televizată.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre