Simona Ionescu / Redactor Șef

Cine sunt finaliștii sezonului 16 „Te cunosc de undeva”. Ruleta le-a pregătit personaje legendare

Cine sunt finaliștii sezonului 16 „Te cunosc de undeva”. Ruleta le-a pregătit personaje legendare
Semifinala emisiunii „Te cunosc de undeva” a fost un adevărat regal și jurații au avut o misiune foarte grea în a da punctele. Cine sunt finaliștii sezonului 16.

După nenumărate transformări cu adevărat spectaculoase, emoții și multă distracție, sezonul 16 „Te cunosc de undeva” a ajuns la sfârșit. Cine sunt finaliștii.

Cine sunt finaliștii sezonului 16 “Te cunosc de undeva”. Ruleta le-a pregătit personaje legendare

Pentru gala Legende, simpatica Ruli a fost extrem de darnică cu finaliștii Pepe, Raluka şi Ana, Radu Bănică, Romică Țociu şi Adriana Trandafir şi Liviu şi Andrei. Aceștia au primit personaje extrem de ofertante, dar totodată grele și aproape imposibil de egalat.

În ce artiști uriași se vor transforma finaliștii

Ruli a decis ca Pepe să o interpreteze pe fantastica Whoopi Goldberg din celebrul film „Sister Act”, și toată lumea așteaptă să vadă ce va face artistul în rolul călugăriței. Deși au rămas uimiți când au văzut ce li s-a pregătit, cu siguranță că Adriana Trandafir și Romică Țociu vor străluci atunci când vor deveni Liza Minnelli și Joel Grey din cabaretul „Money”.

Dans și energie cu Ana Baniciu și Raluka

Două personaje foarte grele vor fi aduse pe scena „Te cunosc de undeva” de Raluka și prietena ei, Ana Baniciu. E vorba de Cher și Meryl Streep din musicalul „Mamma Mia”. Fetele nu au fost chiar încântate pentru început, însă talentul cu care au sunt înzestrate le va demonstra că vor face față cu brio.

Radu Ștefan Bănică va aduce pe scenă bucuria

Fiul juratului de la „X Factor”, Ștefan Bănică, Radu, a demonstrat că este un adevărat artist. Drept urmare, Ruli a hotărât să se transforme în Genne Kelly din musicalul „Singin’ in the rain”. În ceea ce îi privește pe simpaticii Liviu și Andrei, cei care s-au bucurat enorm că sunt finaliști, vor avea o misiune foarte grea. Băieții vor aduce multă emoție interpretându-i pe Freddy Mercury și inegalabilul Elvis Presley în piesa „Jailhouse Rock”.

Doliu și lacrimi în familia Obama. Cine le-a murit de cancer

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre