Simona Ionescu / Redactor Șef

Cine va moșteni averea de 120 de milioane de dolari a lui Matthew Perry în urma morții sale tragice

Cine va moșteni averea de 120 de milioane de dolari a lui Matthew Perry în urma morții sale tragice
Starul din Friends, Matthew Perry a lăsat o lume întreagă în lacrimi, în urma morții sale, la doar 54 de ani. Ce se va alege de averea sa.

Nimeni nu s-a gândit la un asemenea deznodământ tragic pentru Matthew Perry. În timpul celebrei sale cariere, Matthew Perry a acumulat o avere incredibilă și avea o valoare netă estimată la 120 de milioane de dolari atunci când a murit în mod tragic pe 28 octombrie. La cine va ajunge averea actorului.

A făcut bani din cumpărarea și vânzarea de case

Potrivit informațiilor oferite de Hello, actorul din „Friends” a câștigat un milion de dolari pe episod din serialul de succes al NBC în ultimele sezoane ale acestuia. Și a continuat să încaseze remunerații reziduale profitabile pentru reluări în anii care au urmat și care vor continua și după moartea sa. De asemenea, a avut un portofoliu impresionant de proprietăți și a făcut bani din cumpărarea și vânzarea de case, pe lângă faptul că a creat o serie de succese de box office.

Nu a avut copii

Pentru că Matthew era necăsătorit și nu a avut niciodată copii, nu a avut pe cine să numească în testamentul său. Familist convins, a fost incredibil de apropiat de mama, Suzanne Perry, de tatăl său vitreg, Keith Morrison, și de tatăl său natural, John Bennett Perry. Legat de testament, nu se știe până în acest moment dacă Matthew Perry a avut un testament, dar având în vedere o avere substanțială ca a sa, este foarte probabil ca acesta să fi fost făcut. De asemenea, este foarte posibil ca actorul să își fi lăsat averea părinților săi.

La cine va ajunge averea lui Matthew Perry. Sursă foto: Hello

Ar fi vrut să schimbe boala pe sobrietate

Luptele îndelungate ale lui Matthew cu dependența de alcool și droguri au fost bine documentate în ultimii ani ai vieții sale și, deși a fost veșnic recunoscător pentru faima pe care a găsit-o în Friends, a spus că ar fi schimbat-o pentru sobrietate. „Faptul că aș schimba totul pentru a nu avea această boală este adevărat.

Dar nu minimalizez cât de amuzantă a fost experiența din Friends. Iar banii au fost extraordinari. Doar experiența creativă de a fi în serial mi-a salvat probabil viața. Când câștigi un milion de dolari pe săptămână, nu poți să bei al 37-lea pahar. Trebuie să te duci acasă și să te culci. A fost cea mai grozavă slujbă din lume”, a mărturisit el pentru People.

Matthew a cheltuit 9 milioane de dolari pentru reabilitare

Dependența l-a costat sănătatea, dar și o parte semnificativă din averea sa, după cum a declarat pentru New York Times. „Am cheltuit probabil 9 milioane de dolari sau ceva de genul ăsta încercând să mă dezintoxic”, a mai spus artistul. Matthew s-a luptat să se recupereze și a trecut prin 15 centre de dezintoxicare de-a lungul anilor și a participat la peste 6.000 de întâlniri ale Alcoolicilor Anonimi.

Timp de doi ani, între 2013 și 2015, Matthew și-a transformat conacul din Malibu într-o casă de dezalcoolizare pentru bărbați. Casa Perry i-a ajutat pe dependenți, oferindu-le tratamente holistice.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre