Simona Ionescu / Redactor Șef

Cineva i-a făcut bucata lui Mihai Găinușă. Acesta a apelat la populație

Cineva i-a făcut bucata lui Mihai Găinușă. Acesta a apelat la populație
Chiar dacă nu mai e așa vizibil în viața mondenă și publică, Mihai Găinușă ține aproape de fanii lui. Mulți spun că încearcă să îl ajute acum în munca de detectiv, după ce a suferit o pagubă importantă.

Pentru că cineva i-a făcut bucata lui Mihai Găinușă, acesta a ajuns să facă pe detectivul în timpul liber. Nu prea are de ales. El pare că și-a propus să prindă  singur un hoț. E vorba de un individ care i-a făcut o pagubă importantă și pe care l-a filmat.

Mihai Găinușă a fost prădat de hoț ziua în amiaza mare. Cu tupeu maxim, un individ a intrat nestingherit în curtea acestuia și i-a furat cunoscutului jurnalist bicicleta. Bărbatul a fost înregistrat de camerele de supraveghere, iar acum fostul prezentator de la Prima Tv vrea să-l prindă. Nu face nicio precizare dacă a apelat la Poliție, mai ales că are filmarea cu infractorul. Dar face apel la cetățeni ca să-l ajute în identificarea acestei individ cu mască pe față. Fără glumă, chiar îi dorim să reușească o asemenea identificare cu ajutorul populației!

 

Mihai Găinușă le-a cerut ajutorul internauților imediat după ce a fost călcat de hoți. Bărbatul a pătruns în curtea fostului prezentator de la Prima Tv și a furat primul lucru ce i-a ieșit în cale, și anume bicicleta lui Găinușă. Ca atare, el a postat imaginile în mediul online și le-a cerut ajutorul internauților. „Mi s-a furat bicicleta. E una simplă, de la Decathlon. Și metoda e simplă. Poate-l știe cineva”, a scris Mihai Găinușă, în mediul online.

Deocamdată, nicio veste că l-ar fi identificat cineva.

Cu ce se ocupă Mihai Găinușă în prezent

Fostul prezentator de la „Cronica Cârcotașilor” a renunțat la cariera în televiziune pe care o începuse în anul 1997, după mai multe discuții cu Șerban Huidu, cel cu care a făcut echipă.

În prezent, Mihai Găinușă lucrează la radio. El are emisiune zilnic, de la 7:00 la 10:00 pe  Național FM, alături de Oana Paraschiv. Cei doi moderează emisiunea intitulată „Matinal efervescent”. Împreună prezintă știrile zilei, le comentează, prezintă meteo, au și invitați.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre