Simona Ionescu / Redactor Șef

Clarvăzătoarea Carmen Harra, mesaj pentru Florin Piersic. Spune ce-l așteaptă pe iubitul actor

Clarvăzătoarea Carmen Harra, mesaj pentru Florin Piersic. Spune ce-l așteaptă pe iubitul actor
Clarvăzătoarea vedetelor, Carmen Harra, a intrat în direct la un post de televiziune și a spus ce urmează să se întâmple cu Florin Piersic, aflat acum la Spitalul Foișor din București. Ieri, iubitul actor a suferit o intervenție chirurgicală la genunchiul cu proteză.

De asemenea, Carmen Harra a vorbit despre un moment greu din viața sa, când Florin Piersic i-a fost cel mai mare sprijin.

„Poate ajunge și la 100 de ani”

În emisiunea lui Cristi Brancu, Carmen Harra le-a spus tuturor celor îl iubesc pe Florin Piersic că ar trebui să fie cu sufletul alături de marele om, pentru că are toate șansele să se însănătoșească.

„Florin are codul 11, iar astfel de oameni se nasc rar. În codul său divin vedem o vârstă înaintată. Asta înseamnă că poate ajunge la 90 de ani, chiar și la 100 de ani.

Cu 30 și ceva de ani în urmă i-am spus lui Florin că va trăi o viață lungă. Să sperăm că va trece peste această cumpănă. Și dacă medical totul se va rezolva, atunci nu mai sunt probleme. Are șanse mari să supraviețuiască și să o ducă ani buni”, a spus Carmen Harra.

„Datorită lui am putut să urc pe scenă și să cânt, murise tata cu două zile înainte”

De asemenea, Carmen Harra a povestit despre unul dintre cele mai grele momente ale vieții sale, când celebrul artist i-a fost alături și cel mai mare sprijin. „Florin e impresionant, cald, bun, autentic, un om minunat. un român frumos, creștin, care are o forță în personalitatea lui. Fiecare vorbă, moment de pe scenă, făcea lumea să plângă.

Pentru mine a fost un sprijin extraordinar, murise tata cu două zile înainte de concert și m-a susținut, m-a făcut să pot cânta pe scenă. Datorită lui am putut să duc acele spectacole și a fost atât de înțelegător. Vreau să-l susțin și eu cu toată forța și puterea mea emoțională să treacă peste acest moment dificil și să meargă înainte. Pentru că-l ajută Divinitatea și codul lui de viață”, au fost cuvintele lui Carmen Harra.

„Te iubim regele teatrului și filmului românesc”

De asemenea, vedeta a postat și un mesaj pe contul de socializare, alături de o fotografie cu maestrul scenei românești, de acum 32 de ani. „Acum peste 32 de ani, la New York. Nu este încă timpul să ne părăsești. Te iubim regele teatrului și filmului românesc”, a spus clarvăzătoarea.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre