Simona Ionescu / Redactor Șef

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu are vești triste pentru români. Vom trece printr-o altă nenorocire

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu are vești triste pentru români. Vom trece printr-o altă nenorocire
Cu câteva zile în urmă, Maria Ghiorghiu a avut noi premoniții, iar acestea nu sunt deloc pe placul românilor.

Celebra clarvăzătoare spune că acest lucru i s-a întâmplat în timpul nopții dinspre 29 spre 30 martie.

Potrivit clarvăzătoarei, un nou virus periculos se va abate asupra României, iar oamenii vor trece prin momente extrem de grele. Mai mult, Maria Ghiorghiu spune că românii vor avea mari probleme cu sănătatea, mai ales în zona plămânilor. „În această noapte, în timp ce scriam aici pe Blog, văd de parcă aș mai fi avut încă un ochi la ceafă, văd un Cer senin, iar pe Cer, așa precum stă Soarele sau Luna, așa stătea o imagine foarte mare, extinsă pe Cer, o imagine îngrijorătoare.

„Dragii mei, din nefericire, vom auzi din nou de oameni bolnavi”

Vedeam un schelet uman, partea de sus a trupului, iar plămânii acestui trup erau roșii, erau aprinși precum este jarul în sobă. Dragii mei, din nefericire, vom auzi din nou de oameni bolnavi, oameni cărora le vor fi foarte afectați plămânii în primul rând, așa ca la Covid, de altfel. Din ce cauze se vor întâmpla astfel de tragedii, eu nu știu să vă spun.

„Să ne rugăm Măicuței Domnului să ne ocrotească cu mila și iubirea Sa de oameni”

Dar în zilele de astăzi, cu atâția viruși sloboziți în aer, ne putem aștepta la absolut orice. Să avem mare grijă de noi și de toți cei dragi nouă. Să ne rugăm Domnului și Măicuței Domnului ca să ne ocrotească cu milă și cu iubirea Sa de oameni, și să nu ne lase din brațele sale. Cu dragoste, Maria.”, a spus clarvăzătoarea.

Omenirea va avea parte și de inundații cumplite

Pe de altă parte, Maria Ghiorghiu, considerată de mulți una dintre cele mai înzestrate clarvăzătoare de la noi, a vorbit și de inundații grave, cauzate de topirea zăpezii sau ca urmare a spargerii unor conducte importante.

„Pe lângă ninsori, vom avea și inundații, acolo unde, probabil, zăpada se va topi prea brusc.

Vedeam străzi în care apa curgea ca în cascadă, dar culmea e că nu vedeam o apă tulbure, ci vedeam o apă foarte limpede, parcă era de la robinet. Și asta mă duce cu gândul ca nu cumva să se spargă ceva, vreun bazin, vreo țeavă de apă, că era apa limpede, nu era maro, era ca la robinet. Dar dacă se va întâmpla vreun accident din acesta nedorit, chiar va face ravagii, va face inundații”, a mai spus femeia.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre