Simona Ionescu / Redactor Șef

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu, o nouă premoniție pentru români. „Este pentru prima oară în viața mea când aud…”

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu, o nouă premoniție pentru români. „Este pentru prima oară în viața mea când aud…”
Cu doar câteva zile în urmă, clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu a vorbit despre o nouă premoniție pe care a avut-o. Ce i-a spus glasul din Cer care a trezit-o a vrut să o transmită românilor care cred în ea.

Maria Ghiorghiu, clarvăzătoarea care le mereu de veste românilor, a avut o nouă premoniție. Femeia a spus că pentru prima dată în viață, cu câteva zile în urmă, un glas din cer i-a vorbit despre „planeta Gravitate”.

Maria Ghiorghiu spune că nu știe încă despre ce planetă este vorba, nici care vor fi consecințele asupra pământenilor, dar e convinsă că vom auzi de planete noi, despre care nu s-a vorbit până acum. „În această dimineață m-a trezit un glas care spunea așa: „Aceasta este planeta Gravitate! Planeta Gravitate și consecințele ei!”.

„Vom auzi vorbindu-se despre noi planete”

Dragii mei, este pentru prima oară în viața mea când aud grăindu-mi-se din cerul sfânt de planeta Gravitate. Care este această planetă și consecințele posibile asupra planetei Pământ, eu nu știu a vă spune. Ceea ce știu cu certitudine este faptul că vom auzi vorbindu-se despre noi planete. Planete care nu au fost descoperite până în prezent” , spune clarvăzătoarea în postare.

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu prezice alunecări mari de teren

„Văd cum multe case de pe acel teren, o luau la vale cu totul, așa întregi, de parca ar fi plutit pe ape”

Pe de altă parte, Maria Ghiorghiu susține că vor exista alunecări mari de teren, dar nu știe încă în ce parte a lumii se va întâmpla acest lucru.

„În această dimineață, m-a trezit un glas, o lumină albă și foarte strălucitoare, lumină ce-mi arăta înspre Sud, Sud – Vest, o suprafață de pământ, locuită de oameni. Erau case multe pe această suprafață de pământ.

Brusc, văd cum multe case de pe acel teren, o luau la vale cu totul, așa întregi, de parca ar fi plutit pe ape. Nu vedeam dealuri sau zona de munte, dimpotrivă, părea că este șes. Dragii mei, eu nu știu unde se vor produce aceste masive alunecări de teren cu tot cu case, dar știu că acolo unde se va întâmpla, vor fi mari distrugeri”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul ei personal.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre