Simona Ionescu / Redactor Șef

Roxana Ciuhulescu a avut un vis-premoniție care i-a schimbat viața. A știut clar ce o așteaptă

Roxana Ciuhulescu a avut un vis-premoniție care i-a schimbat viața. A știut clar ce o așteaptă
A răspuns tot timpul provocărilor și afișează mereu o alură de femeie puternică! Dincolo de aparențe, Roxana Ciuhulescu este un om extrem de sensibil, pentru care familia și sănătatea reprezintă totul în viață.

Vrea să le facă pe toate și vrea să le facă bine. Iubită, mamă, persoană publică și (fost) consilier de ministru, Roxana Ciuhulescu recunoaște că uneori se simte puțin copleșită, însă își revine și o ia de la capăt, în același ritm amețitor.

Roxana Ciuhulescu a fost consilierul ministrului Tineretului și Sportului

Roxana Ciuhulescu a avut un vis-premoniție care i-a schimbat viața. Din acel moment a știut clar ce o așteaptă în viitor

Nu același lucru l-a putut face și la Survivor România, unde organismul i-a jucat feste.

„La 43 ani și după ce am devenim mamă de două ori, organismul meu s-a mai schimbat și, probabil, la fel sufletul și mentalul meu. Mi-am asumat însă participarea la Survivor și nu regret nicio secundă că m-am dus acolo. Dacă nu m-as fi dus, probabil că toată viața m-aș fi întrebat „cum ar fi fost dacă?”, așa că m-am dus cu toată deschiderea și cu toate speranțele. Am învățat multe lucruri, m-am redescoperit, m-am readaptat, am încercat să supraviețuiesc cât am știut eu mai bine”, spune Roxana Ciuhulescu.

Și o recunoaște femeia care a făcut, de-a lungul timpului, multe lucruri atipice și curajoase.

A zburat cu avioane supersonice și a mers pe front, în Afganistan

A făcut 3 școli de scafandri, schi nautic, a fost la mari adâncimi cu echipament alimentat de la suprafață și a sărit din elicopter în mare cu forțele speciale. A fost în teatru de operațiuni, în Afganistan, a făcut o școală de elicoptere, a zburat cu MiG-ul 21 LanceR, dar și cu IAR 99 Șoim si a testat orice vehicul inventat și “neinventat”.

Acum, spune că lista rămâne deschisă și crede că că nu există vreo femeie, în România, care să o bată la capitolul palmares.

Deși credea că poate fi aptă sută la sută pentru Survivor, și-a dat seama că s-a supraestimat:

„A fost mai mult decât am putut eu duce. Nu-mi este rușine să recunosc.”

Avea doar 11 ani când tatăl ei s-a stins

Roxana Ciuhulescu este, totodată, un om extrem de sensibil. Cu sechele mari rămase din copilărie, vedeta tv spune că cea mai mare slăbiciune a ei este familia. A crescut cu multe lipsuri, în creșă și la grădiniță săptămânală, apoi cu cheia de gât. Însă, când, la doar 11 ani, a rămas fără tată, a simțit un gol imens care nu a putut fi umplut niciodată.

„Golurile acestea nu vor putea fi umplute niciodată. Am rămas cu dureri nevindecate. Prin prisma acestora, pentru mine, familia este cel mai prețios lucru pe care l-am dobândit de la Dumnezeu și sunt recunoscătoare.”, spune Roxana Ciuhulescu.

Iar experiența de la Survivor, unde s-a uscat de dorul familiei, i-a întărit convingerea că cele mai mari valori în lumea asta sunt familia și sănătatea. Totuși, nu a abndonat televiziunea, microbul îl are în sânge. După cum și domeniul auto sau sportul fac parte din viața ei. Spune că i s-ar potrivi perfect o emisiune despre sport, i-ar veni „mănușă”.

Gravitează în jurul copiilor ei

Adoră să-și petreacă timpul cu copiii, să se joace cu ei, să citească povești celui mic, Cezar, să o ducă pe Ana la spectacole de balet, lucruri care îi fac bine la suflet. Tot la Survivor și-a dat seama cât de mult îi lipseau aceste lucruri și ar fi dat orice să le poată face atunci.


Mamă de fată adolescentă și de băiețel de aproape 4 ani, Roxana Ciuhulescu a rememorat cum i-a venit dorința de a avea copii. Deși nu era angajată în nicio relație, idea i-a încolțit în minte, pur și simplu, într-o dimineață. Și nu a mai plecat din mintea ei.

„Cu timpul, mintea mea țesea scenarii și deja îmi imaginam că primul meu copil va fi o „EA”. În scurtă vreme, știam că o voi boteza Cleopatra, deși nu aveam nici cea mai mică idee despre când, cum și mai ales cu cine. Și n-a întârziat să apară. Mai întâi a apărut un „EL”, ne-am logodit și apoi a venit și „EA”. Și era exact așa cum îmi dorisem.”

Spune că exact la fel s-a întâmplat și cu cel de-al doilea copil. Vorbise într-un interviu, în detaliu, mult înainte să se întâmple. Avusese o viziune.  „Și încă mai văd ceva, dar tac. Nu mai zic nimic, o să zică lumea că sunt clarvăzătoare…”, spune vedeta tv.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre