Simona Ionescu / Redactor Șef

Claudia Pătrășcanu a făcut o mișcare inteligentă ca să scape de „coadă”

Claudia Pătrășcanu a făcut o mișcare inteligentă ca să scape de „coadă”
Claudia Pătrășcanu nu mai suportă prin ce trece și a cerut ajutorul instanței. E prea mult pentru ea.

Procesul de divorț al Claudiei Pătrășcanu pare o poveste fără sfârșit. De data asta, artista a pus piciorul în prag.

Claudia Pătrășcanu a făcut o mișcare inteligentă ca să scape de „coadă”

Potrivit informațiilor oferite de Click, Claudia Pătrășcanu spune că este mereu urmărită de un bărbat din anturajul lui Gabi Bădălău. E vorba de șoferul acestuia, dar și mâna lui dreaptă care, a fost văzut de multe ori alături de Bianca Drăgușanu. Artista susține că e mult prea mult ce se întâmplă, așa că a luat o decizie drastică: a cerut ordin de protecție.

Mai mult, ea spune că a fost chiar agresată de omul de încredere al fostului soț. Nu demult, Claudia a postat pe rețelele de socializare înregistrări bombă cu fosta soacră și a arătat și injuriile pe care i le-a adus afaceristul. În plus, artista a cerut ca Gabi să facă și testul anti drog din firul de păr. Nu în ultimul rând, Claudia menționează că îi învață copiii să vorbească urât.

„Copiilor mei li s-a restricționat orice legătură atât cu mine cât și cu bunica maternă”

”Astăzi, familia Bădălău a decis că trebuie să-mi aud copiii doar în prezența lor, le-a fost tras telefonul din mână, au punctat că nu îi interesează de nimeni și nimic, și atunci cât ei vor și doar in prezenta lor, îmi voi auzi copiii. Copiilor mei li s-a restricționat orice legătură atât cu mine cât și cu bunica maternă la ordinul strict și cu pumnul în masă al acestei familii.

Tot astăzi, doi copii minori au asistat la zeci de agresiuni verbale, emoționale și un act al alienării parentale, unde atât tatăl cât și bunica paternă m-au jignit într-un mod stradal atât pe mine cât și pe mama mea, și-mi aduc zeci de insulte de fata cu copiii noștri.

Doi copii cărora nu li se oferă intimitate de a vorbi cu mama lor, cărora le este dor de mine și mie de ei. Cărora le este teamă cand tatăl tipă și nu fac exact cum el dictează, doi copii care nu au nicio vina pentru răzbunările, fricile și acțiunile acestei familii.

“Dacă ei cred ca am ajuns la capătul puterilor, se înșală amarnic”

O bunică care mă face ”z*****ă” și mă dă “dr…”de față cu nepoții, o bunică care îmi traumatizează copiii emoțional și le vorbește urat despre mine. Un tată care nu mai are limite și nu mai ține cont de nimic. Dacă ei cred că am ajuns la capătul puterilor, se înșală amarnic.

Am doi copii sensibili și buni, îi cresc cu credință și iubire, încât nicio vorbă urâtă despre mine și nicio ieșire de acest gen din partea lor, nu ne poate despărți sufletește și îi voi aștepta acasa cu toată dragostea mea.”, a scris Claudia Pătrășcanu pe rețelele de socializare.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre