Simona Ionescu / Redactor Șef

Claudia Pătrășcanu a scos armele. Cum i-a dat soacrei peste nas

Claudia Pătrășcanu a scos armele. Cum i-a dat soacrei peste nas
Nu demult, Claudia Pătrășcanu a vorbit despre momentul în care fosta soacră a aruncat-o pur și simplu din casă cu copiii.

Claudia Pătrășanu nu se lasă și vrea ca toată lumea să știe prin ce a trecut cât a fost măritată cu Gabi Bădălău.

Claudia Pătrășcanu a scos armele. Cum i-a dat soacrei peste nas

Mama lui Gabi Bădălău nu a văzut-o niciodată cu ochi buni pe fosta sa noră, Claudia Pătrășcanu și nu odată cântăreața s-a plâns de acest lucru. Deși anul trecut spunea că cele două au ajuns la gânduri mai bune, nu demult artista a făcut o mărturisire dureroasă, afirmând că femeia a aruncat-o în stradă cu copiii.

„Dacă mama lui sau familia lui nu ar fi dat cu pumnul în masă, ‘Du-te și dă-o afară din casă cu copiii!’, sunt convinsă că Gabi nu ar fi făcut lucrul ăsta. Aș vrea să-i mulțumesc mamei mele, pentru că mi-a fost alături”, a dezvăluit Claudia Pătrășcanu în emisiunea La Măruță. Acum, aceasta a făcut o nouă postare pe pagina de socializare, relatând o poveste despre modul în care soacrele se bagă în relația copiilor săi.

„Nu sunt nurorile problema sau alegerile fiilor, ci chiar dumnealor sunt problema, prin ceea ce le-au oferit copiilor încă de la naștere”

„Multe mame devin egoiste, trăiesc într-o teamă continuă că fiul nu le mai oferă atenție, că ar uita de ele, că nu le-ar mai ajuta în niciun fel…Se gândesc doar la ceea ce sunt ele și deloc la ceea ce sunt și simt ei. Nu sunt nurorile problema sau alegerile fiilor, ci chiar dumnealor sunt problema, prin ceea ce le-au oferit copiilor încă de la naștere.

Și eu sunt mamă de băieți. Nu lipsesc o zi din viața și creșterea lor. Țin enorm la educația lor, la alegerile lor și îi învăț sa cunoască respectul și aprecierea pentru viitoarele femei din viața lor”, a scris Claudia Pătrășcanu pe Instagram.

Bădălău se face că nu vede

Întrebat ce părere are despre mesajul postat de fosta sa soție, Gabi Bădălău a afirmat că nu-l interesează nimic din ceea ce scrie sau spune fosta sa soție.  „Nu mă interesează. Nici măcar nu am curiozitatea să citesc sau să ascult ce a spus Claudia. Pur și simplu, nu mă interesează ce postează ea”, a declarat Gabi pentru Antena Stars.

Sursă foto: instagram

.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre