Simona Ionescu / Redactor Șef

Claudia Pătrășcanu, amintiri dureroase despre pierderea tatălui. „Nu putea să moară fără să mă îmbrățișeze”

Claudia Pătrășcanu, amintiri dureroase despre pierderea tatălui. „Nu putea să moară fără să mă îmbrățișeze”
Invitată în emisiunea „În oglindă”, Claudia Pătrășcanu și-a pus sufletul pe tavă și a povestit despre a scos la suprafață lucruri triste despre viață.

Claudia Pătrășcanu s-a reîntors în copilărie și a vorbit despre unul dintre cele mai grele momente din viață, moartea tatălui, un moment pe care nu-l va uita niciodată.

Avea doar 15 ani când viața i-a dat prima mare palmă. Tatăl său, pe care l-a divinizat, a plecat la Ceruri, lăsând în urmă o familie devastată. Nimeni nu e vreodată pregătit să-și ia adio de la o persoană dragă sufletului și doar timpul a reușit să mai atenueze din durerea care i-a sfâșiat sufletul Claudiei. Pentru că durerea nu va trece niciodată.

„Îmi transpiră și acum palmele când vorbesc de tata. A fost o traumă, un șoc, când colegii mei au venit să mă ia de la școală și mi-au spus că tata a murit.

„Stăteam în stația de autobuz și nu auzeam decât urlete”

În acel moment nu știam pe unde calc. Stăteam în stația de autobuz și nu auzeam decât urlete. O auzeam pe mama… pentru că a avut o încercare a morții, să spun așa, cu câteva seri înainte, dar a fost întors din drum. Știu de la mama că el a trimis după mine la școală să mă aducă, pentru că nu putea să moară fără să mă îmbrățișeze.

Am ajuns acasă, ne-am luat la revedere unul de la celălalt și tata a plecat. N-a murit acasă, ci la spital, dar măcar a murit împăcat că ne-a văzut pe noi, pe mine, fratele meu, mama. A fost o moarte dură pentru el, pentru că era un om tânăr și atât de frumos și atât de bun și foarte credincios.

Cred că Dumnezeu a vrut să-l ia. Cineva mi-a spus că Dumnezeu îi ia pe oamenii buni, ce să facă cu ăia care nu-l iubesc? A spus că mă iubește foarte multe. Am avut un tată foarte bun…”, a declarat Claudia. Artista încearcă să rămână însă o femeie puternică, convinsă fiind că „aceste lucruri în viață te întăresc și te ajută să cunoști viața cu e ea. Și moartea face parte din viața asta”.

„Mama nu s-a mai recăsătorit. Poate n-a vrut tata, poate iubirea lor va rămâne veșnică și acolo, sus”

Părinții Claudiei s-au iubit enorm și artista crede că acesta a fost motivul pentru care mama nu s-a mai recăsătorit. „Avea 32 de ani, eu aveam 15 ani, fratele meu 14. Nu s-a mai recăsătorit, nu știu de ce. Poate n-a vrut tata, poate iubirea lor va rămâne veșnică și acolo, sus. Și ultimele lui cuvinte către mama au fost că o iubește foarte mult și că știe că va avea grijă de noi. Tata a avut leucemie, s-a întâmplat dintr-o dată, pur și simplu.

Dar niciodată nu a fost supărat pe Dumnezeu. Și nu a vrut să o chinuie pe mama, dar cea care s-a zbătut cel mai mult pentru viața lui și a vândut tot… dar când nu mai sunt zile, nimic nu te mai salvează. Când Dumnezeu vrea să pleci, pleci. A fost o perioadă grea pentru mama, foarte multe datorii. O fiolă pentru tata costa 180 de dolari, pe vremea aceea”, și-a amintit artista.

Au vândut și apartamentul

Pentru că nu mai erau bani, mama Claudiei a fost obligată să vândă și apartamentul în care au locuit. „Mama a decis să-l vândă, am plecat la casă. Mai mult, îl vedea pe tata peste tot și nu e ușor să stai într-o casă în care era atât de multă iubire și înțelegere, unde era el”, s-a destăinuit cântăreața.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre