Simona Ionescu / Redactor Șef

Claudia Pătrășcanu: „Copilul este pus să-mi arate degetul obscen, să-mi spună „valea”, că sunt urâtă. Urmează noi dezvăluiri

Claudia Pătrășcanu: „Copilul este pus să-mi arate degetul obscen, să-mi spună „valea”, că sunt urâtă. Urmează noi dezvăluiri
Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au început un alt scandal. Cântăreața e distrusă și face acuzații grave la adresa familiei fostului soț.

Telenovela dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău a ajuns la episodul critic. Vedeta spune că nu mai poate suporta ce i se întâmplă.

Claudia Pătrășcanu și-a plâns durerea pe contul de socializare. „Copilul mic este pus să-mi arate degetul obscen, să-mi spună „valea”, că sunt urâtă”

Claudia Pătrășcanu a izbucnit pe rețelele de socializare, unde a mărturisit că Bădălău îi traumatizează copiii și nu îi lasă să mai vorbească cu ea, luându-le telefoanele mobile. De asemenea, cântăreața susține că afaceristul i-a înjurat mama, iar acest lucru e de neconceput. De parcă asta nu ar fi fost de ajuns, Claudia susține că familia lui Bădălău îi învață pe cei mici să-i vorbească urât.

Ce se întâmplă acum între Claudia Patrășcanu și Gabi Bădălău, înaintea procesului din 9 septembrie

Copiilor mei li s-a restricționat orice legătură atât cu mine cât și cu bunica maternă

”Astăzi, familia Bădălău a decis că trebuie să-mi aud copiii doar în prezența lor, le-a fost tras telefonul din mână, au punctat că nu îi interesează de nimeni și nimic, și atunci cât ei vor și doar in prezenta lor, îmi voi auzi copiii. Copiilor mei li s-a restricționat orice legătură atât cu mine cât și cu bunica maternă la ordinul strict și cu pumnul în masă al acestei familii.

Tot astăzi, doi copii minori au asistat la zeci de agresiuni verbale, emoționale și un act al alienării parentale, unde atât tatăl cât și bunica paternă m-au jignit într-un mod stradal atât pe mine cât și pe mama mea, și-mi aduc zeci de insulte de fata cu copiii noștri.

Doi copii cărora nu li se oferă intimitate de a vorbi cu mama lor, cărora le este dor de mine și mie de ei. Cărora le este teamă cand tatăl tipă și nu fac exact cum el dictează, doi copii care nu au nicio vina pentru răzbunările, fricile și acțiunile acestei familii.

“Dacă ei cred ca am ajuns la capătul puterilor, se înșală amarnic”

O bunică care mă face ”z*****ă” și mă dă “dr…”de față cu nepoții, o bunică care îmi traumatizează copiii emoțional și le vorbește urat despre mine. Un tată care nu mai are limite și nu mai ține cont de nimic. Dacă ei cred că am ajuns la capătul puterilor, se înșală amarnic.

Am doi copii sensibili și buni, îi cresc cu credință și iubire, încât nicio vorbă urâtă despre mine și nicio ieșire de acest gen din partea lor, nu ne poate despărți sufletește și îi voi aștepta acasa cu toată dragostea mea.”, a scris Claudia Pătrășcanu pe rețelele de socializare.

“Îmi injură fratele, familia, copiii îmi sunt făcuți perverși și mincinoși de către aceasta familie”

Claudia Pătrășcanu spune că s-a ajuns mult prea departe, de aceea vrea să se ia o hotărâre în instanță privind comportamentul celor din familia Bădălău.”Doi copii care trăiesc în teroare emoțională. Nu știu ce se întâmplă cu legile în țara noastră, căci în altă țară, nimeni n-ar fi permis așa ceva, dar sunt mereu cu speranța că nu toată lumea e coruptă și cumpărată.

Copiii mei vorbesc doar ce li se spune și nu au dreptul la liberă gândire și alegere. Copilul mic este pus să-mi arate degetul obscen, sa mi spună “valea”, li se transmite să-mi spună că sunt urâtă, sunt cea mai rea mamă, să nu mai vină la mine și sa rămână la ei.

“Aștept să se ia o hotărâre și ca instanța să ia în considerare ce se întâmplă în cazul meu”

Este peste orice limita și lipsa de inima să te joci cu sufletul unor copii atât de buni. Bunica maternă nu poate să-și audă nepoții, nici să se joace cu ei și nici să le spună ca îi iubește. deși m-a ajutat în creșterea lor de la 0 luni…… Dacă se întâmplă astfel de lucruri, tatăl o injură așa cum doar el a fost educat. Îmi injură fratele, familia, copiii îmi sunt făcuți perverși și mincinoși de către aceasta familie care nu se gândește la sufletul copiilor.

Dacă eu vreau să vorbesc în intimitate cu copiii, tocmai pentru a evita discuțiile dintre noi, primesc înjurături de față cu copiii mei de la întreaga familie. (…) Aștept să se ia o hotărâre și ca instanța să ia în considerare ce se întâmplă în cazul meu, cu doi copii minori care sunt alienati de întreaga familie și împotriviți. (…) ”, a mai spus Claudia Pătrășcanu pe rețelele de socializare.

Mama lui Bădălău aruncă cu noroi și în Bianca Drăgușanu

Se pare că mama afaceristului nu s-a oprit doar la Claudia Pătrășcanu, pentru că a fost luată în colimator și Bianca Drăgușanu. Soacra nu o suportă pe cea mai sexy blondă a României, așa că dă cu ea de pereți ori de câte ori are ocazia.

Jurnaliștii de la Cancan au publicat o discuție halucinantă dintre mama lui Bădălău și fiica ei, Sabina, unde Gabi Bădălău e făcut animal, iar Bianca Drăgușanu… zdreanță. Întrucât conversațiile au fost făcute ilegal în casa familiei Bădălău, redacția a scos acele discuții. Se pare că dispozitivul de înregistrare fusese descoperit în hainele copiilor, lucru ilegal.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre