Simona Ionescu / Redactor Șef

Claudia Pătrășcanu crește prețul. Războiul continuă. Cum va reacționa Bădălău la pretențiile fostei soții

Claudia Pătrășcanu crește prețul. Războiul continuă. Cum va reacționa Bădălău la pretențiile fostei soții
Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău se joacă ca șoarecele cu pisica. Când toată lumea credea că situația s-a liniștit, cântăreața a venit cu noi pretenții.

Claudia Pătrășcanu nu se lasă și spune că vrea tot ce e mai bun pentru copiii ei. Drept urmare, a venit cu noi pretenții. S-ar fi prezentat la Tribunalul București, unde a solicitat o pensie mai mare pentru băieți.

Claudia Pătrășcanu crește prețul. Războiul continuă

Potrivit informațiilor oferite de Xtra Night Show, Claudia Pătrășcanu ar dori de la Gabi Bădălău o pensie alimentară în valoare de 4000 de euro. Dar nu doar atât. Artista a mai dorit ca micuții să fie audiați și mai vrea și o expertiză psihologică a acestora. Dar și ca programul de vizită să fie modificat, astfel încât băieții să stea weekenduri pe lună la mamă și două weekenduri pe lună la tată.

Ce s-a întâmplat anul trecut

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au mai fost la tribunal și la începutul lui noiembrie 2023, când au ajuns în fața judecătorilor pentru a stabili ultimele detalii legate de domiciliul copiilor, pensia alimentară. Dar au sfârșit prin a arunca din nou cu noroi unul în celălalt. Bădălău a făcut-o atunci pe Claudia perfidă, iar ea a susținut că el are un singur scop: să o arunce în închisoare. Pe 18 noiembrie însă, judecătorii au pus punct discuțiilor legate de domiciliul copiilor și au decis ca aceștia să stea la mama lor.

Claudia Pătrășcanu cere ca Bădălău să le dea copiilor pensie alimentară de 4000 de euro

„Plătesc și bona, și utilitățile, și îi dau și bani de cheltuială”

„Să vină mâine la București, să își aleagă o casă între o anumită sumă și o anumită sumă, decentă, un trai foarte bun pentru copii, la orice școală privată din București vrea, cu orice bonă de orice naționalitate vrea, îi achit tot. Mi se pare normal pentru copiii mei să trăiască lângă ambii părinți.

Plătesc și bona, și utilitățile, și îi dau și bani de cheltuială. Mâine fac lucrul ăsta, cu voi, în direct. Doar să am și eu copiii aproape, vreau și eu să mă bucur de ei. (…) Nu vreau să îi iau copiii. Vreau doar să îmi cresc copiii în siguranță, să aibă un viitor bun și să fie liniștiți.”, a spus Gabi Bădălău anul trecut într-o intervenție telefonică la Antena Stars.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre