Simona Ionescu / Redactor Șef

Drama necunoscută a Claudiei Pătrășcanu. Dezvăluirile care au emoționat românii

Drama necunoscută a Claudiei Pătrășcanu. Dezvăluirile care au emoționat românii
Claudia Pătrășcanu e o femeie puternică. Și-a pierdut tatăl la 15 ani, a trecut printr-un divorț dureros, dar puțini sunt cei care știu că vedeta mai ascunde o dramă în suflet.

Drama pe care Claudia Pătrășcanu a ținut-o ascuns-o de ochii curioșilor e legată de fratele său, Eugen, care are mari probleme de sănătate.

Invitată în podcastul lui Cătălin Măruță, Claudia Pătrășcanu a lăsat garda jos și a vorbit de lucrurile care-i macină sufletul. Eugen este mai mic cu un an decât artista și e permanent îngrijit de mama sa. Deși a venit pe lume un copil normal, o injecție administrată i-a declanșat o boală nenorocită. Vedeta spune că, din nefericire, totul a fost mușamalizat la spital.

„Are un comportament de copil, iubește pe toată lumea, salută pe toată lumea”

„Mai am un frate mai mic cu un an. Fratele meu este totul pentru mine. Pot să zic că sunt la același nivel, copiii si fratele meu. E un înger, omul ăsta e special. Fratele meu are probleme și evit să vorbesc despre el. Omul ăsta nu stie ce înseamnă să jignești, să vorbești urât de cineva. El iubește pe toată lumea, salută pe toată lumea.

Claudia Pătrășcanu și fratele ei, suferind. Sursă foto: Viva

Mama are grijă de el. Încă un motiv pentru care o iubesc pe mama și o apreciez.  Fratele meu s-a născut normal, doar că de la o injecție s-a declanșat boala. S-a mușamalizat totul, acolo în spital. Are un comportament de copil.”, a povestit Claudia Pătrășcanu cu lacrimi în ochi.

„Mama, la 31 de ani, a rămas singură cu mine și fratele meu”

Claudia și-a spus povestea de viață, în doar câteva cuvinte. O poveste tulburătoare, în care mama artistei a fost eroina. Tatăl Claudiei s-a stins când aceasta avea doar 15 ani, iar mama a rămas, la doar 31 de ani, să-și crească singură doi copii. Femeia a făcut tot ce a putut pentru ca acestora să nu le lipsească nimic.

„În ea am văzut lupta și puterea pentru viață, acolo am simțit și am cunoscut puterea de a lupta, de  a merge și de a găsi soluții. Nu știa ce să mai facă, mergea în Bulgaria,  mergea în Turcia, aducea marfă, și-a deschis prăvălii prin Constanța și tot timpul mă implica și pe mine. Eu am vândut si flori! Mama a fost o luptătoare, tot respectul pentru ea. Chiar dacă mai avem discuții, eu îi spun în față, ”Mamă, ești cea mai tare”, s-a destăinuit cântăreața.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre