Simona Ionescu / Redactor Șef

Claudia Pătrășcanu e disperată. Sunt probleme cu copilul cel mic, care va intra pe mâna chirurgilor

Claudia Pătrășcanu e disperată. Sunt probleme cu copilul cel mic, care va intra pe mâna chirurgilor
Claudia Pătrășcanu reușește cu greu să-și țină firea, după ce și-a internat băiatul cel mic. Ce se întâmplă acum cu Nicolas.

Cântăreața încearcă să se țină tare, mai ales că cel mic urmează să fie operat. E adevărat nu e o intervenție chirurgicală atât de complicată, dar pentru ea copiii sunt totul și face orice pentru binele acestora.

Când vine vorba de copii, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău uită de orice răutate și sunt împreună pentru a rezolva problemele. Și de data asta, părinții s-au consultat, pentru că Nicolas va fi operat săptămâna viitoare de polipi.

„Suntem lângă ei pentru că ei au nevoie de amândoi, mai ales în momentele acestea”

„Urmează să-l operăm pe Nicolas de polipi și eram la a doua consultație, cam atât. În ceea ce privește sănătatea copiilor noștri ne consultăm și suntem lângă ei pentru că ei au nevoie de amândoi, mai ales în momentele acestea. Sănătatea lor e mai presus de orice și oricine.

Claudia Pătrășcanu și copiii

Operația va avea loc săptămâna următoare, suntem cu mari emoții, știm că Nicolas va fi pe mâini foarte bune, el e curajos de fel, mai ales că suntem acolo la domnul doctor prin recomandarea Cristinei Ich și chiar îi mulțumesc. Și ea și-a operat copilașul și a fost foarte bine”, a mărturisit Claudia Pătrășcanu, potrivit Spynews.

„Nu mă interesează cancanurile, circul, mai presus de orice e sănătatea copiilor noștri”

Claudia Pătrășcanu numără zilele până ce Nicolas va ieși cu bine din mâna medicilor, dar până atunci stă cu sufletul la gură. „Am tot amânat această operație, dar se pare că Nicolas are nevoie să o facă ca să respire bine. Nu vom sta internați, va fi o intervenție rapidă, în aceeași zi plecăm acasă.

Doamne Ajută să fie bine, am emoții mari, ca orice mamă, dar totul pentru binele lui. Nu mă interesează cancanurile, circul, mai presus de orice e sănătatea copiilor noștri, mai presus de orice baliverne, copiii sunt cei mai importanți. O să fie bine, sunt rugăciunile mele, e prima dată, așa se întâmplă la orice intervenție pentru copii, părinții sunt emoționați. Suntem însă pe mâini bune”, s-a destăinuit vedeta.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre