Simona Halep, răvășitoare în costum de baie! După operația estetică, a slăbit și și-a reinventat stilul – Imaginile vorbesc de la sine

Simona Halep, răvășitoare în costum de baie! După operația estetică, a slăbit și și-a reinventat stilul – Imaginile vorbesc de la sine
Noul sexsimbol al sportului alb e, fără doar și poate, Simona Halep! În timpul în care aceasta e obligată să stea pe tușă, fiind cercetată pentru doping, Simona s-a reinventat. Acum are un chip așa cum și l-a dorit întotdeauna, dar și o talie de viespe. Ultimele imagini cu tenismena de talie mondială dau palpitații bărbaților.

Simona Halep (31 de ani) a divorțat, a fost sub un atac asiduu într-un scandal de doping în care s-a trezit aruncată fără vină și a trecut printr-o operație estetică în anul 2022. Nu a fost ușor, însă iată că tenismena a renăscut mai bună și mai puternică.

Se pare că anul 2023 este anul pe care și-l dedică pentru relaxare. A fost în mai multe vacanțe în locuri însorite, iar acum se află în fascinantul și luxosul Dubai. Gura lumii spune că acolo l-ar fi vrăjit pe frumușelul francez Fabien Cosmao, preparator fizic din cadrul academiei lui Patrick Mouratoglou.

Alături de Fabien, Simona arată mai mult decât fericită. Fanii au remarcat zâmbetul ei larg și au încurajat-o să facă un pas înainte: „Așa mai vii de acasă!”, „Simona arată grozav! Și nici tipul de lângă ea nu e rău deloc!” sau „E noul ei iubit? Nu cred, dar arată bine!”, au fost câteva dintre reacțiile admiratorilor ei.

Simona e mai fierbite ca Soarele în costum de baie!

Simona Halep a mers și la piscina situată lângă celebrul hotel de lux Burj al Arab, într-un costum de baie format dintr-o singură piesă.

 

Din imagini se vede că sportiva a pierdut în greutate și că a renunțat la echipamentul sportiv, în favoarea unor piese vestimentare care să-i pună frumusețea în evidență.

Foto: Instagram

Recomandarile noastre