Irinuca lui Liviu Dragnea s-a dus să cucerească Dubaiul. A ales o ținută „fantezie” de mii de euro

Irinuca lui Liviu Dragnea s-a dus să cucerească Dubaiul. A ales o ținută „fantezie” de mii de euro
Fosta mare iubire a lui Liviu Dragnea, cea  care, cât acesta era la pușcărie, transmitea mesaje despre cât de puternică e dragostea lor și cum nimic nu îi poate despărți, a cotit-o de ceva vreme, iar acum se lasă răsfățată maxim de noul iubit.

Odată cu noua relație, Irinuca lui Liviu Dragnea țintește o nouă viață. Și-a făcut „curățenie” pe rețelele sociale, a șters tot ce avea postat acolo, iar în prezent apare o singură imagine. Una din Dubai, unde  a evadat zilele acestea, probabil în compania noului ei iubit, un milionar libanez în vârstă de 53 de ani. E vorba de Roger El Akoury, cel supranumit „Regele medicamentelor” și care a avut, în trecut, o relație și cu Anna Lesko. Printre altele, acesta deține și muzeul de artă contemporană privat din București, MARE.

Irina Tănase, dezastru stilistic în Dubai. Pare că se plimbă în șlapii altuia

Ajunsă în Dubai, Irina Tănase nu a ratat „tradiționala” fotografie pe lună, dispozitivul luminos fiind unul dintre cele mai instagramabile locuri din Emirate. O privire atentă la apariția fostei iubite a lui Liviu Dragnea, iscă, însă, hohote de râs. Irinuca vrea să arate că e „pe bogăție”,  înconjurată de branduri scumpe. Dezastrul stilistic este, însă, major. Ea și-a asortat rochița subțire, deschisă la culoare, cu o geantă statement, Hermes, neagră sau foarte închisă la culoare. Un model care se potrivește ca nuca-n perete cu ținuta.

Dar nu e vorba numai de poșetă. Adevărata apocalipsă stilistică e la picioare. Fosta Irinucă a lui Liviu Dragnea poartă acum, ca toate fetele cu iubiți bogați care ajung în Dubai, și șlapi Hermes. Culoarea clasică, maro. Doar că șlapii Irinucăi au unul sau două numere în plus. Și asta se vede fără echivoc în imaginea postată de tânără.

Irina și Liviu Dragnea au fost „suflete pereche” doi ani

Cu ceva timp în urmă, Liviu Dragnea și Irina Tănase, susțineau că sunt suflete pereche, chiar dacă bărbatul era cu 30 de ani mai vârstnic. După 8 ani de relație, însă, nu au mai fost, și s-au despărțit. Presa a scris că, în ciuda declarațiilor de dragoste făcute public, cât timp fostul lider social democrat a stat la pușcărie, Irinuca s-ar fi văzut cu alți bărbați. Mai tineri.

Recomandarile noastre