Irina Tănase are lipici la bărbați 50+. Cel cu care l-a înlocuit pe Dragnea o va introduce în lumea artei

Irina Tănase are lipici la bărbați 50+. Cel cu care l-a înlocuit pe Dragnea o va introduce în lumea artei
Toată lumea s-a mirat de Irina Tănase care, la doar puțin peste 20 de ani și-a declarat marea iubire față de cel care era atunci liderul PSD, Liviu Dragnea, trecut bine de 50 de ani.

Mai mult i-a fost fidelă  și l-a așteptat cât a stat la pușcărie, însă, ulterior, relațiile s-au răcit. Lunile trecute, despărțirea de aproape sexagenarul Liviu Dragnea a fost anunțată.

„Despărțirea de Liviu este cel mai dureros moment pe care l-am trăit până acum. Ne leagă o poveste de 8 ani, în care i-am fost fidelă, l-am sprijinit necondiționat și n-au existat fapte de care să mă rușinez. La vârsta mea, 29 de ani, n-am puterea să lupt singură împotriva unor neadevăruri. Am sentimentul amar că nu mă pot apăra, atâta vreme cât Liviu nu este dispus să mă asculte. Despărțirea dintre noi a fost bruscă. Mi-a trimis, într-o noapte, un SMS care conținea conversațiile pe care le-ați publicat, și ulterior nu l-am mai putut contacta”, spunea Irina Tănase.

Liviu Dragnea are în prezent 59 de ani și este deja istorie pentru Irinuca lui ajunsă, între timp, la frumoasa vârstă de 30 de ani.

Irina Tănase s-a combinat cu „Regele medicamentelor” care are și MARE

În timp ce toată lumea aștepta ca Irina Tănase să își găsească un PSD-ist tinerel și de perspectivă, mai apropiat de vârsta ei, blondina se pare că are lipici la bărbați trecuți de 50 de ani. Și cu bani. Irina Tănase l-a înlocuit pe Liviu Dragnea cu „Regele medicamentelor” și se plimbă deja la brațul  fostului patron al lanțului de farmacii Sensiblu şi cel mai important acţionar al colosului de farmaceutice A&D Pharma. Roger El Akoury este un libanez de 53 de ani care, date fiind afacerile sale, a fost supranumit „Regele medicamentelor”.

Poate nu știați,  dar noul partener al Irinei Tănase a fost desemnat și cetățean de onoare al Capitalei, în urmă cu doi ani, scrie Playtech.ro.  Acum cinci ani, Roger El Akoury a vândut Sensiblu cu 400 de milioane de euro, unui fond de investiții din Cehia care deține lanțul de farmacii Dr. Max, precum și casele de pariuri Fortuna. Acesta mai este și co-proprietar al Cambridge School of Bucharest, în afară de alte afaceri.

Noul iubit al Irinei Tănase are încredere totală în ea

Libanezul este o prezență discretă în România. El este cel care a fondat MARE –  Muzeul de Artă Recentă din București, inaugurat în 2018. Are o mare pasiune pentru artă, colecția sa fiind una cu adevărat impresionantă.  În urmă cu 16 ani, multimilionarul a avut o relație cu cântăreața Anna Lesko.

Noul cuplu a fost surprins luând prânzul în centrul Capitalei. Relația e cât se poate de asumată, din moment ce, relatează sursa citată, în peisaj au appărut și doi parteneri de afaceri ai libanezului, semnă că acesta nu se sfiește să discute treburi serioase de față cu fosta lui Dragnea.

Sursa foto: Mediaflux.ro

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre