Simona Ionescu / Redactor Șef

Claudia Pătrășcanu, la capătul răbdării. „Am așteptat timp de 3 ani și am insistat atât eu cât și copii, plângând”…

Claudia Pătrășcanu, la capătul răbdării. „Am așteptat timp de 3 ani și am insistat atât eu cât și copii, plângând”…
De trei ani, de când s-a despărțit de tatăl copiilor săi, Claudia Pătrășcanu se luptă din răsputeri să-și recupereze cel mai drag lucru.

Claudia Pătrășcanu nu mai suportă ce se întâmplă în viața ei de când s-a despărțit de Bădălău. Vedeta spune că totul se pornește de la socri.

Claudia Pătrășcanu a ajuns la capătul răbdării. „Am așteptat timp de 3 ani și am insistat atât eu cât și copii, plângând”…

Scandalul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău nu s-a terminat. Recent, artista a vorbit despre un lucru care-i frânge inima. Ea nu poate să recupereze de la socri câinele pe care l-a cumpărat pentru copii. Vedeta spune că a încercat sub toate formele să recupereze animalul, pe care copiii îl adoră, dar nimeni nu vrea să o asculte.

Vedeta spune că cei mici plâng tot timpul când își amintesc de Aki, iar socrii care au decis să țină patrupedul forțat, nu sunt impresionați de lacrimile băieților. Ea e convinsă că este o altă răzbunare a socrilor și nu înțelege de ce. Mai mult, Claudia susține că animalul nu este îngrijit așa cum trebuie.

„Un suflet pe care nu-l pot uita niciodată și pentru care copiii, dar și eu suferim enorm”

„El este Aki. Este sufletul copiilor mei, sufletul meu. L-am cumpărat pentru copiii mei când avea două luni. A fost mare fericire. Un câine bun și deștept….un suflet pe care nu-l pot uita niciodată și pentru care copiii, dar și eu suferim enorm.

Dragi bunici, nu vă răzbunați pe mine ci pe nepoții dumneavoastră! Vă implor pe toate căile de comunicare, deoarece m-ați blocat, să vă uitați adânc în ochii acestor copii care își doresc prietenul lângă ei. (…) Am așteptat timp de 3 ani și am insistat atât eu cât și copii, plângând, să ne fie dat acest suflet, dar nici măcar atât. Nici măcar pentru copii și lacrimile lor din ochi?!

„Îl vrem înapoi în curte, nu închis după gratii de trei ani”

Sunt zile când copiii plâng după el, zile când insist să-mi fie dat înapoi pentru copii. Nici Aki nu este fericit fără copii. Dacă ar fi cu noi, l-aș ține liber în curte, nu îngrădit de 3 ani, deși există o curte de 1500 mp. Akiță face parte din mine și copiii mei. Este familia mea și nu mă las până nu-l aduc acasă. Este ținut mai rău decât un maidanez. Nu mai are iubire, nu-i mai vede pe copii și nimeni nu se joacă cu el.

E doar un suflet și mi se rupe inima pentru el. N-am nevoie de nimic altceva, ci doar îmi doresc să-l avem pe Aki înapoi. Copiii spun mereu ca le este milă de Aki că este închis și-l vor aici, acasă. Ce aș putea face? Unde să mă adresez? E nedrept. Îl vrem înapoi, liber în curte, nu închis după gratii de 3 ani.”, a scris Claudia pe rețelele de socializare.

Bădălău se relaxează cu băieții

În timp ce Claudia își plânge nefericirea pe rețelele de socializare, Bădălău se relaxează alături de copii în Spania. Cei mici par fericiți lângă tatăl lor și au încins un meci de fotbal pe iarbă, în timp ce Bădălău le-a fost arbitru. De asemenea, micuții au fost bucuroși când și-au făcut singuri suc de portocale, în timp ce afaceristul le-a arătat fanilor că toți trei se delectează cu fructe proaspete.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre